Latvijā filmētā populārā krievu seriāla "Saldā dzīve" zvaigzne: Krievijā ir maz cilvēku ar veselu psihi (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Krievu aktrise Marija Šumakova ir atpazīstama ar kompleksu nomāktas sievietes tēlošanu seriālā "Saldā dzīve", kurš, starp citu, ir uzņemts Latvijā. Šīs lomas dēļ aktrisei nācās uzņemt papildus 15 kilogramus. Sarunā ar portālu "Hello" Šumakova stāsta par pašizolāciju un apkārtējo cilvēku garīgo veselību.

Šumakova atzina, ka nekautrējas ar savām psihiskās veselības problēmām vērsties pie speciālista, kas spēj palīdzēt. Viņa uzskata, ka tas ir pilnīgi normāla. Tāpat Marija atklāja, kāpēc, viņasprāt, Krievijā daudziem cilvēkiem ir problēmas ar garīgo veselību

"Godīgi sakot, uzskatu, ka Krievijā ir maz cilvēku ar veselu psihi. Tā iemesls ir padomju laika audzināšana," teica aktrise.

Pēc Šumakovas domām pēckara sieviešu galvenais uzdevums bijis pabarot un saģērbt bērnus atbilstoši laikapstākļiem.

"Mīlēja kā mācēja. Bērna iepēršana ar jostu daudzās ģimenēs bija norma. Domāju, ka šādos apstākļos visdrīzāk izaugs cilvēks, kuram būs bērnības trauma. Šādas audzināšanas dēļ vēlāk arī rodas ģimeņu šķiršanās. Viens cilvēks mēģina novelt savas problēmas otram," teica aktrise.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Маша Шумакова (@shumakova_masha) on

Šumakova atzīst, ka pašizolācija viņai nav problēma. Aktrise nejūtoties vientuļa un bez problēmām atrod jaunas nodarbes.

"Vienmēr ir, ar ko nodarboties. Var lasīt, skatīties labas filmas. Tāpat nedrīkst aizmirst par fiziskām aktivitātēm. Galvenais ir saglabāt dzelzs disciplīnu," piebilda aktrise, kura uzsvēra, ka šobrīd prioritāte esot viņas pašas labsajūta, nevis citu cilvēku atzinuma "medīšana".

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu