Filips Kirkorovs par savu pirmo intīmo tuvību: Tas bija briesmīgi (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram

Krievijas estrādes zvaigzne Filips Kirkorovs attālinātā sarunā ar ukraiņu slavenību Oļu Poļakovu atklāja visnotaļ intīmu detaļu no savas pagātnes.

Teju stundu garās sarunas laikā tika apspriesti dažādi temati, bet Poļakova tomēr nenoturējās un apvaicājās par slavenā mūziķa pirmo skūpstu.

Kirkorovs atzina, ka atmiņas par pirmo skūpstu nebūt neesot no patīkamākajām: "Domāju, ka vaicāsi par ko citu. Man pieredze ar šo tematu ir skarba un biedējoša, kā no šausmu filmām. Tas bija drausmīgi."

Mūziķis atklāja teju Meksikāņu seriāla jūtu kamolu simpātiju kamolu, kas arī noveda pie viņa ne sevišķi patīkamās pieredzes ar meitenes noskūpstīšanu. Tas noticis laikā, kad viņš mācījās 9. klasē un "izredzētā" meitene bijusi puiša klasesbiedrene vārdā Marina.

"Man ar viņu bija randiņš. Lieta tāda, ka man toreiz patika cita meitene - rudā Taņa Černackaja no blakus kāpņutelpas. Savukārt, Taņai patika cits puisis. Tāpēc, par spīti, es aizgāju uz randiņu ar šo Marinu. Un tur arī tas notika - mans pirmais skūpsts," zīmīgo notikumu atminējās Kirkorovs.

Slavenais mūziķis veselus desmit gadus bija precēts ar citu Krievijas estrādes zvaigzni - Allu Pugačovu. Pēc šķiršanās Kirkorovs apgalvoja, ka nekad vairs neiestūrēs laulības ostā. Šobrīd viņš audzina divus bērnus - meitu Allu-Viktoriju un dēlu Martinu.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu