Par apsmieklu kļūst baltkrievu modeles izteikumi, ka viņai esot medaljons pret koronavīrusu (18)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Katrs uzmanību sev mēģina pievērst citādāk. Dažiem izdodas panākt iecerēto, kamēr citi kļūst par apsmieklu. Nepatīkamākais no abiem variantiem piemeklējis slavenu baltkrievu modeli Jekaterinu Kobu.

Modele savā "Instagram" kontā publicēja video (kas, protams, jau ir izdzēsts), kurā viņa skaidro kāda neparasta objekta, kas viņai karājas kaklā, izcelsmi.

"Cilvēki man jautā, kas man karājas kaklā. Tas ir vīrusu bloķētājs, kas strādā vairāku metru rādiusā," teica modele, uzsverot, ka ir iespējams iegādāties vēl citus šāda veida "medaljonus", bet tos esot teju neiespējami atrast.

Modeles sekotāji, protams, nekavējās pasmieties par viņu, vaicājot, kā kāds šādai informācijai vispār var noticēt.

Pati modele gan atbildēja uz sociālo tīklu lietotāju pausto kritiku: "Kāpēc tik daudzi cilvēki reaģē negatīvi? Es neko nereklamēju un nedalījos ar tiešām adresēm, kur to [bloķētāju] varētu iegādāties. Man to reizē ar medicīnas maskām un antiseptiķiem pasniedza kāds tuvs draugs, lai es Covid-19 pandēmijas laikā pasargātu sevi."

Bet šādi modeles izteikumi jokus par viņas "medaljonu" nebūt neapstādināja. TV šovu vadītāja Anna Bondarčuka savā "Instagram" kontā padalījās ar video, kurā redzams dažādu joku video apkopojums. Cilvēki atdarinājuši modeli, bloķētāja vietā izmantojot visdažādākos sadzīves objektus, piemēram, pārnēsājamo tumbiņu vai automašīnas rata disku.

Komentāri (18)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu