"Man atlika tikai gaidīt, kad tas beigsies." UFC cīkstone un kailfoto meistare atklāti par pārciesto grupveida izvarošanu (15)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Simpātiskā UFC cīkstone Peidža Vanzanta ir kļuvusi par vienu no organizācijas populārākajām sportistēm. Viņa ir ļoti atraktīva un piedalās dažādos realitātes šovos, kā arī audzē popularitāti "Instagram" vietnē. Diemžēl aiz blondīnes allaž mirdzošā smaida slēpjas tumša pagātne.

Vanzanta, it sevišķi pēdējā laikā, regulāri "Instagram" sekotājus priecē ar visnotaļ pikantiem kadriem. Skaistā cīkstone ir piedalījusies populārajā amerikāņu šovā "Dejo ar zvaigzni", kā arī izcīnīja uzvaru slavenību ēst gatavošanas šovā "Chopped". Tomēr ne vienmēr Vanzantas dzīve ir bijusi smaida pilna. Pusaudzes gados sportistei nācās iziet cauri smagai pieredzei, kas noveda pat pie uzvārda maiņas.

Vanzanta ir dzimusi 1994. gadā Oregonas štata pilsētā Deitonā. Viņas vecākiem piederēja deju studija, un veselus 13 gadus meitene pavadīja, dejojot hip-hopu, baletu un džezu. Pusaudzes gados meitene, kuras uzvārds tobrīd vēl bija Sletena, nodarbojās arī ar makšķerēšanu un viņai patika braukt ar bezceļa motocikliem.

Tiesa, šādas nodarbes, visticamāk, bija paredzētas ikdienas aizvainojumu bloķēšanai, ko meitene bija spiesta pārciest skolā. Viņas virzienā regulāri tika raidīti nievājoši izteikumi, jo kāds izplatīja baumas, ka Sletena ballītē ir pārgulējusi ar vairākiem puišiem. Arī meitenes uzvārds bija varen parocīgs šādiem apvainojumiem - vienaudži viņu sāka saukt par Slatoni (Slutton). Vārds "slut" angliski nozīmē "palaistuve", līdz ar to huligāniem atlika izmainīt tikai divus burtus, lai meiteni aizvainotu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Take what you can. Give nothing back.

A post shared by Paige VanZant (@paigevanzant) on

Vanzantai (agrāk Sletena) patiesi bija seksuāla rakstura pieredze ar vairākiem vīriešiem vienlaikus, tiesa, nebūt ne tāda, kā to bija iedomājušies huligāni. Savā 2018. gada grāmatā Vanzanta atklāti stāstīja par reizi, kad viņa bija grupveida izvarošanas upuris.

"Viņi mani pārvietoja, mainīja pozas. Lai kā mēģināju pretoties, tas neizdevās, jo manas rokas atgādināja slapju cementu. Biju nomodā un pie sajēgas, bet mans ķermenis jutās miris," traumējošo atgadījumu atminējās Vanzanta.

"Apzinājos, kas ar mani notiek, bet neko nevarēju izdarīt. Man atlika tikai gaidīt, kad tas beigsies," turpināja cīkstone.

Vanzanta gan neatklāja, vai izvarotāji tika sodīti, bet viņa atzina, ka notikušais viņā raisījis domas par pašnāvību.

"Neredzēju citu izeju. Kad tev tik ļoti sāp, tu vēlies aizbēgt no ciešanām. Man nebija kur bēgt, nebija pie kā vērsties," pusaudžu gadus atcerējās Vanzanta.

Lai aizbēgtu no pagātnes rēgiem, meitene izlēma mainīt uzvārdu un kļuva par Peidžu Vanzantu - personu, kuru UFC fani pazīst mūsdienās. Palīdzēja arī fakts, ka topošās cīkstones ģimene nolēma pārcelties uz dzīvi Nevadas štatā. Tieši tur 15 gadu vecumā Vanzanta spēra pirmos soļus jaukto cīņas mākslu (MMA) pasaulē.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bad to the bone. ?

A post shared by Paige VanZant (@paigevanzant) on

Vanzantas primārais mērķis bija iemācīties pašaizsardzības tehniku, bet leģendārā UFC cīkstoņa Kena Šemroka treniņu zālē viņa apguva daudz vairāk. Jau 2013. gadā pie Vanzantas durvīm klauvēja UFC prezidents Deina Vaits, un cīkstone debiju slavenajā organizācijā piedzīvoja 2014. gada novembrī. Šajā cīņā Vanzanta izcīnīja trešā raunda uzvaru ar tehnisko nokautu.

2018. gada septembrī Vanzanta apprecēja arī savu amata brāli Ostinu Vanderfordu, ar kuru viņa bija attiecībās jau kopš 2017. gada.

Savas karjeras laikā 26 gadus vecā cīkstone ir aizvadījusi 12 cīņas, uzvarot astoņās no tām.

Komentāri (15)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu