Vairāki īpašumi, viens auto un divreiz lielāka alga nekā gadu iepriekš. Daugavpils vicemēra Jāņa Lāčplēša ienākumu deklarācija

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ivars Soikāns/LETA

Pērn, kad bijušais Daugavpils mērs Jānis Lāčplēsis (Latgales partija) ievēlēs par domes priekšsēdētāja pirmo vietnieku, viņa atalgojums domē dubultojies, liecina Valsts ieņēmumu dienesta publiskotā amatpersonas deklarācija.

2018. gadā Lāčplēša kā deputāta alga domē bija 5513 eiro, savukārt pagājušajā gadā, kad viņš kļuva par vicemēru, tā sasniedza 12 445 eiro. Kopējie domnieka ienākumi 2019. gadā bija 16 362 eiro, ieskaitot algu Latgales plānošanas reģionā un maksājumu no Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūras.

Lāčplēsis deklarējis 1845 eiro uzkrājumus skaidrā naudā, kā arī 8110 eiro uzkrājumus dažādās bankās.

Viņam pieder 2002. gadā ražotā automašīna "Volkswagen Multivan", zeme un ēkas Aglonas novada Šķeltovas pagastā, kā arī dzīvoklis un būve Daugavpilī.

Lāčplēsis pērn ieņēmis Latgales partijas valdes priekšsēdētāja vietnieka amatu, kā arī bijis Latgales plānošanas reģiona Attīstības padomes loceklis un Latgales Speciālās ekonomiskās zonas uzraudzības padomes priekšsēdētājs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu