Lieldienu brīvdienās Rīgā būs izmaiņas sabiedriskā transporta kustībā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
SIA "Rīgas satiksme" autobuss.
SIA "Rīgas satiksme" autobuss. Foto: Ieva Leiniša/LETA

Lieldienu brīvdienās, no 10. aprīļa līdz 13. aprīlim, Rīgā gaidāmas izmaiņas sabiedriskā transporta kustībā, pašvaldības autostāvvietu un klientu apkalpošanas centru darbā, kā arī darba dienu mēneša abonementa biļešu lietošanas kārtībā, informēja SIA "Rīgas satiksme".

Lieldienās sabiedriskais transports brauks pēc brīvdienu kustības grafika, bet pasažieriem, kuri iegādājušies mēneša biļetes darba dienām, svētku dienās, piektdien, 10. aprīlī, un pirmdien, 13. aprīlī, darba dienu mēneša biļetes nebūs derīgas braukšanai sabiedriskajā transportā.

Šajās dienās tiks nodrošināta 52. maršruta autobusa kustība un būs izmaiņas 11. maršruta autobusa kustības sarakstā, proti, 11. maršruta autobusi no plkst. 9 līdz 19.30 visos reisos abos virzienos iebrauks Jaunciema kapos. 

Sestdien, 11. aprīlī, klientu apkalpošanas centrs Spīķeru ielā 1 strādās no plkst. 10 līdz 16, bet 10., 12. un 13.aprīlī centrs būs slēgts.

Maksas autostāvvietas, kuras apkalpo "Rīgas satiksme", 10., 12. un 13. aprīlī varēs izmantot bez maksas, izņemot apakšzemes autostāvvietā Krišjāņa Valdemāra ielā 5a, kur arī svētku dienās jāmaksā atbilstoši spēkā esošajiem tarifiem.

Sestdien, 11. aprīlī, maksas autostāvvietas strādās kā ierasts sestdienās - autostāvvietas A, B, C, D zonu teritorijās no plkst. 9 līdz 17, bet Vecrīgā no plkst. 6 līdz pusnaktij.

Uzņēmums apgalvo, ka nepārtraukti tiek veikts pasažieru plūsmas monitorings. Piepildījumam salonā sekojot līdzi gan transporta līdzekļu vadītāji, gan dispečeri, gan arī kontrolieri un citi darbinieki.

Tāpat informācija tiek analizēta un saņemta arī no reģistrētajiem braucieniem un citiem tehniskajiem līdzekļiem. Salona piepildījums tiks monitorēts arī Lieldienu brīvdienās. 

Lai mazinātu Covid-19 izplatības risku, uzņēmums aicina iedzīvotājus palikt mājās, pārvietoties kājām vai braukt ar velosipēdu, un sabiedrisko transportu izmantot tikai tad, ja nav citas alternatīvas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu