"Viņam nebija izredžu." Pie paša mājas nošauj 30 gadus vecu MMA cīkstoni

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

30 gadu vecumā mūžībā devies jaukto cīņas mākslu (MMA) cīkstonis Aizeja Čepmens, kuru sašāva pie viņa paša nama, vēsta "MMA Junkie".

Noziegums noticis ASV pilsētā Akronā plkst. 9.40 pēc vietējā laika, ziņo vietējā policija. Kad likumsargi ieradušies notikuma vietā uz zemes gulējis 30 gadus vecs vīrietis ar vairākām šautām brūcēm. Cietušais tika nogādāts slimnīcā, kur arī tika paziņots par nāves iestāšanos.

Plašāku informāciju par noziegumu policija vēl nav sniegusi. Lai gan ekspertīze vēl nav oficiāli upuri identificējusi kā Aizeju Čepmenu, policija tika izsaukta tieši uz viņa mājas adresi, kā arī sociālajos tīklos sēru vēsti ir publicējušas cīkstonim pietuvinātas personas.

Cīņu organizācijas "Bellator", ko pārstāvēja Čepmens, cīņu veidotājs Ričs Čou savā "Twitter" kontā pieminēja mirušo cīkstoni.

Tāpat sēru vēsti savā "Twitter" kontā publicēja arī Čepmena ģimenes locekle, kura rakstīja: "Pirms dažām stundām mūsu ģimenes loceklis tika nogalināts. Sašāva vairākas reizes. Viņam nebija izredžu. Man lūzt sirds, dusi mierā Aizeja "Montij" Čepmen." 

Savas karjeras laikā Čepmens izcīnīja deviņas uzvaras un piedzīvoja četrus zaudējumus. 

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu