"Ja tā turpināsim, mēs gāzīsim kalnus." Kariņš atzinīgi novērtē iedzīvotāju radošumu ārkārtējās situācijas laikā (13)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Krišjānis Kariņš
Krišjānis Kariņš Foto: Valsts kanceleja

Latvijas iedzīvotāji ārkārtējās situācijas laikā demonstrē apbrīnojamu radošumu, ceturtdien pēc valdības sēdes žurnālistiem pauda Ministru prezidents Krišjānis Kariņš (JV).

Premjers informēja, ka šodien aprit četras nedēļas kopš Covid-19 pandēmijas dēļ Latvijā tika izsludināta ārkārtējā situācija.

Pēc Kariņa teiktā, šis laiks bijis grūts, jo nācies strauji ieviest pārmaiņas ikdienas dzīvē, tomēr, pateicoties iedzīvotāju līdzdalībai Covid-19 ierobežošanā, kopīgiem spēkiem ir izdevies mērķtiecīgi kontrolēt slimības izplatību. "Bet cīņa vēl nav galā. Vīruss ir pierādījis, ka tas ir viltīgs," piebilda Kariņš.

Ministru prezidents pauda gandarījumu par Latvijas uzņēmēju un iedzīvotāju radošumu ārkārtējās situācijas laikā - par uzņēmumiem, kas turpina darbu, pielāgojot darba apstākļus esošajai situācijai, par uzņēmumiem, kas raduši iespēju darbiniekiem strādāt attālināti, par koriem, kas atraduši veidu, kā rīkot mēģinājumu attālināti, utt.

"Mēs esam spējīgi būt radoši. Ja tā turpināsim, mēs gāzīsim kalnus un iemācīsimies to, ko turpināt arī pēc krīzes," izteicās Kariņš.

Kā ziņots, līdz 12. maijam Latvijā saistībā ar Covid-19 pagarināta ārkārtējā situācija, šajā laikā nosakot virkni ierobežojošu pasākumu ar mērķi ierobežot vīrusa izplatību.

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu