Kā atrast meklēto? Iezīmes, kuras Zodiaka pārstāvji patiesībā vēlas redzēt savos partneros

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Skaidrs, ka iemīlēšanās notiek ātri un cilvēkam ir maz kontroles pār savām jūtām, taču vai partneru meklēšana nekļūtu krietni vienkāršāka, ja mēs zinātu, ko patiešām vēlamies redzēt otrā cilvēkā? Par katras Zodiaka zīmes partneru vēlamajām rakstura iezīmēm vēsta portāls "Ranker".

Auns

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji vienmēr ir enerģijas pilni, kas var būt mazliet nomācoši partneriem, kas labprāt izbauda mājas komfortu - piemēram, Vēžiem. Auniem labs kontakts veidojas ar citām Uguns zīmēm. Lieliski derēs Lauvas, kas spēs turēt līdzi Auna tempam un nenobīties no biežajiem emociju izvirdumiem. Neslikts kandidāts varētu būt arī brīvdomīgais Strēlnieks, kurš, neskatoties uz kāri pēc piedzīvojumiem, spēj karstasinīgo ragaini mazliet nomierināt.

Vērsis

Vērši sapņo par laisku, komfortablu dzīvi pārpilnībā kopā ar savu otro pusīti - tiem būs laba saderība ar ģimenisko un mazliet noslēgto Vēzi. Tiesa, abas zīmes var iegrimt pašapmierinātībā, kas var novest pie tā, ka tie nedēļām ilgi paliek mājās un dalās savā mīlestībā pret seriālu maratoniem un popkorna turzu. Vēršiem patīk atpūsties, taču tie ir gatavi arī smagi strādāt, lai sasniegtu kāroto pārticību - tam lielisks partneris būs čaklais Mežāzis. Šis duets kopā spēs sasniegt visus nospraustos profesionālās un personīgās dzīves mērķus.

Dvīņi

Šī ir dinamiska un intelektuāla zīme, kuru neapmierinās prasta saruna pie kafijas tases - tiem nepieciešams partneris, kurš tikpat ātri kā viņi spēs mainīt sarunu tematu un dalīties ar dažādiem erudīcijas faktiem. Šai zīmei piemēroti būs sociāli brīvie un komunikablie Svari - abas zīmes tikpat labi jutīsies gan jaunas galerijas atklāšanā, gan rokkoncertā.

Tiesa, Dvīņus lieliski papildinās arī viņu pretmets - Strēlnieks, ar kuru šai Zodiaka zīmei vienmēr atradīsies kāds interesants sarunu temats apspriešanai.

Vēzis

Vēžiem ir lielas grūtības izlīst no savas čaulas un atvērties jauniepazītiem cilvēkiem. Tiem nepieciešami cilvēki, kas būs gatavi nesteidzīgi atklāt šīs zīmes emocionālo dabu. Tam derēs citas Ūdens zīmes - Skorpions un Zivis - kas izceļas ar savu lojalitāti un empātiju, kas palīdzēs Vēzim justies uzklausītam un brīvam. Vēžiem iespējama laba saderība arī ar savu pretējo zīmi, Mežāzi, kas ar savu praktisko dabu spēj gan līdzsvarot Vēža emociju uzplūdus, gan radīt drošu un komfortablu vidi kopdzīvei.

Lauva

Šie Zodiaka pārstāvji ir dzimuši izklaidētāji un lieliski jūtas uzmanības centrā. Lauva meklē kādu, kas ir spējīgs "turēt tam līdzi" un to atbalstīt. Tie lieliski jutīsies ar Ūdensvīru, kurš nebēdās, ka partneris vienmēr ir slavas saulītē, taču neiebildīs ar viņiem doties uz nebeidzamu skaitu ballīšu. Lauvas lieliski jūtas arī ar Auniem, kas vienmēr būs gatavi tos uzmundrināt un motivēt - ja vien, protams, abi necīnās par vienu mērķi.

Jaunava

Jaunavas ir vieni no gudrākajiem Zodiaka pārstāvjiem - tiem nepieciešams kāds, kas ir tikpat erudīts, citādi tām ātri vien kļūs garlaicīgi. Šo zīmi vada analītisks prāts un tai, visticamāk, neveidosies labas attiecības ar jūtīgākajām no Zodiaka zīmēm.

Lieliska saderība būs ar Mežāžiem - tie ir intelektuāli un mīl sakārtotību. 

Svari

Šīs zīmes pārstāvjiem ir nepieciešams, lai dzīvē valda mīlestība un līdzsvars. Tiem ir svarīgi dot un saņemt. Pacietīgums un godprātīgums padara Svarus par labu partneri gandrīz visām Zodiaka zīmēm - tikai ar nosacījumu, ka partneris tos patiesi novērtēs. Svari ir kultūras baudītāji, tādēļ tiem īpaši laba saderība veidosies ar sabiedriskajiem un komunikatīvajiem Dvīņiem.

Skorpions

Skorpioni ir noslēgti un noslēpumaini, un viņu enigmātisko personību spēj atklāt tikai kāds ar izteiktām empātijas spējām. Te lieliski derēs emocionāli attīstītie Vēži, kas apburs Skorpionu ar savu iejūtību un uzticamību. Skorpioni tāpat ļoti augstu vērtē savu personīgo telpu, tādēļ tiem laba savienība var veidoties ar saimniecisko un privātīpašniecisko Vērsi, turklāt mēļo, ka abi īpaši labi saprototies guļamistabā.

Strēlnieks

Šīs zīmes pārstāvji ir dzimuši dēkaiņi - tie nekad nespēj nosēdēt mierā. Tiem nepieciešams kāds, ar kuru var iesaistīties nebeidzamās avantūrās un piedzīvojumos, kam lieliski der ugunīgie Auni un Lauvas.

Abas zīmes ir slavenas ar savu bezbailību un enerģijas neizsmeļamību - tie būs lieliski ceļabiedri gan darba projektos, gan impulsīvos "stopēšanas" ceļojumos pāri Eiropai.

Mežāzis

Mežāži mīl darbu un sevi realizē karjerā. Viņiem nepieciešams kāds, kas atbalstīs viņu ambīcijas un sniegs drošības sajūtu - to spēj paveikt mierīgais un saimnieciskais Vērsis, kurš vienmēr sagaidīs Mežāzi mājās un palīdzēs tam pēc garas darba dienas atpūsties. Laba saderība būs arī ar intelektuālajām Jaunavām - abas zīmes spēs veidot strukturētu un kvalitatīvu dialogu.

Ūdensvīrs

Šie Zodiaka pārstāvji ir brīvdomātāji, kuru dzīves sūtība ir palīdzēt citiem. Ūdensvīriem nepatīk priekšraksti un noteikumi, tie labprāt uzsāk revolūciju. Šīs zīmes pārstāvjiem labākā saderība ir ar citiem Ūdensvīriem - šis pāris kopā spēj mainīt pasauli!

Zivis

Sapņotāji, kuri meklē kādu, kas to varētu atgriezt uz Zemes - lūk kā varētu raksturot jūtīgās un jaukās Zivis. Tiem labs partneris būs pragmatiskā Jaunava - Zivis spēj Jaunavām sniegt jaunas idejas, savukārt Jaunavas spēj tās realizēt. Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji tāpat labi jūtas arī ar citām ūdens zīmēm - Vēžiem un Skorpioniem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu