Ar Covid-19 inficējusies Rīgas Bērnu un jauniešu centra darbiniece

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Covid-19 analīzes. Ilustratīvs attēls.
Covid-19 analīzes. Ilustratīvs attēls. Foto: Evija Trifanova/LETA

Covid-19 skāris arī Rīgas Bērnu un jauniešu centru, kur inficēta kāda centra darbiniece, šovakar, 9. aprīlī, vēsta Latvijas Televīzija.

Rīgas domes Labklājības departamenta direktore Irēna Kondrāte pastāstījusi, ka konkrētā darbiniece bijusi uz darba nespējas lapas, jo viņai bijis slims bērns, bet uz darbu viņa bija devusies divas dienas līdz sajutās slikti un ģimenes ārsts viņu nosūtījis uz analīzēm, kuras izrādījušās Covid-19 pozitīvas.

Šobrīd ar bērnu un jauniešu centru ir sazinājies Slimību profilakses kontroles centra epidemiologs un visas darbības notiek saskaņā ar epidemiologu norādījumiem, uzsvēra Kondrāte.

Centra struktūrvienība ir izolēta - pašizolācijā atrodas 14 jaunieši un trīs darbinieki, bet darbiniece ārstējas mājās. Viņi tiks pārbaudīti uz Covid-19 un, vadoties no tā, būs atkarīga turpmākā darbība.

Jau vēstīts, ka iepriekšējā diennaktī veikti 1422 izmeklējumi personām ar aizdomām par saslimšanu ar Covid-19, infekcija apstiprināta 12 cilvēkiem.

Latvijā kopā veikti 25458 izmeklējumi, infekcija apstiprināta 589 personām.

Ministru kabinets otrdien lēma pagarināt Covid-19 pandēmijas dēļ Latvijā izsludināto ārkārtējo situāciju par mēnesi - līdz 12. maijam.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu