"Šoferis trīcēja un neko nevarēja pastāstīt." Atklātas jaunas detaļas par traģisko avāriju Juglā (12)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Кадр видео

Šodienas, 9. marta, pēcpusdienā Juglā notika traģisks ceļu satiksmes negadījums, kurā dzīvību zaudēja sieviete. Iespējams, nelaimes iemesls bija epilepsijas lēkme, vēstīja TV3 raidījums "Degpunktā".

Braucot pa Brīvības gatvi no Berģu puses, autovadītājs zaudēja kontroli pār savu spēkratu, izbrauca cauri metāla nožogojumam, pa pretējo joslu nobrauca vēl pārsimt metrus, uzbrauca uz ietves un apstājas tikai pēc spēcīgas sadursmes ar apgaismes stabu.

"Skrējām palīgā, atvērām durvis. Bija tā kā lēkme viņam," raidījumam stāstīja aculiecinieks Andrejs. "Sēdēja un trīcēja."

Andrejs pastāstīja, ka šoferis pēc negadījuma neko neesot varējis paskaidrot.

Tikai pēc neilga brīža aculiecinieki pamanījuši, ka notriekta arī gājēja. Viņa bija guvusi smagas traumas, to skaitā vaļējus kaulu lūzums. Mediķiem cietušo reanimēt neizdevās.

Vadītājam no transportlīdzekļa palīdzēja izkļūt glābēji, viņš nogādāts slimnīcā.

Šobrīd informācija par negadījuma iemesliem ir skopa. Plašāku informāciju likumsargi centīsies skaidrot, nopratinot šoferi.

Jau vēstīts, ka šodien iepretim namam Brīvības gatvē 430, kur automašīna "Volkswagen", kas pārvietojās virzienā uz pilsētas centru, patlaban nezināmu iemeslu dēļ iebrauca pretējo joslu nodalošajā barjerā.

Automašīna uzbraukusi gājējai, kura no gūtajām traumām mirusi.

Video: "Degpunktā" sižets

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu