"airBaltic" no Ķīnas uz Latviju atgādā vēl vienu kravu ar miljons sejas maskām (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Latvijas lidsabiedrība airBaltic šajā nedēļā veica otro īpašo kravas lidojumu uz un no Urumči starptautiskās lidostas Ķīnā, uz Latviju, atgādājot vienu miljonu sejas masku, kas izgatavotas Džedzjanas un Dzjansu reģionos, portālu "Apollo" informēja "airBaltic" korporatīvās komunikācijas vadītāja Alise Briede.

Kopējais lidojuma laiks uz Urumči starptautisko lidostu Ķīnā bijis sešas stundas, bet lidojums atpakaļ 10. aprīlī ilga sešas stundas un 50 minūtes. airBaltic ar Airbus A220-300 lidmašīnu vienā virzienā starp starptautisko lidostu Rīga un Urumči starptautisko lidostu veica 4 815 km garu lidojumu bez apstājas.

Šis lidojums tika veikts ciešā sadarbībā ar Latvijas Republikas Ārlietu ministriju, "AirLink Aviation Services" un "Wish Global".

Kopumā atgādāts viens miljons sejas masku 621 kastē, kas paredzētas Nacionālajam veselības dienestam, kravas apjomam veidojot 5,4 tonnas. Lidojumu veica trīs piloti un divi tehniķi.

Lai apmierinātu pieaugošo pieprasījumu pēc kravas pārvadājumiem no Ķīnas uz Eiropu Covid-19 krīzes laikā, "airBaltic" sadarbībā ar savu kravas pārvadājumu pārstāvi – loģistikas kompāniju "Wish Global" – un ar "Airlink Aviation Services" tehnisko atbalstu ir izstrādājusi piegādes ķēdes risinājumu kravas pārvadājumiem no praktiski jebkuras Ķīnas lielās pilsētas uz Baltijas valstīm un tālāk, izmantojot pasažieru lidmašīnas kravas pārvadājumiem.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu