"Viņi dzer, viņi nepārtraukti dzer." Čiekurkalnā divi vīrieši nejauši izraisa ugunsgrēku

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Pixabay

Trešdien, 8. aprīlī, Rīgā, Čiekurkalna rajonā kādā daudzdzīvokļu nama ēkā divi vīrieši, lietojot alkoholu, radīja pamatīgas problēmas kaimiņiem, vēsta raidījums "Degpunktā".

Video: "Degpunktā" sižets

Dzintars un Juris jau gadiem ilgi esot istabas biedri vienā no Čiekurkalna trešās šķērslīnijas nama dzīvokļiem. Kaimiņu vidū abi vīrieši pazīstami kā nemiera cēlēji, jo nereti lieto alkoholu. Kāda kaimiņiene stāsta, ka pirms īsa laika no bēdīgi slavenā dzīvokļa loga karājās kāds apjucis cilvēks.

Trešdien ap plkst. 15.00 dienā vīriešiem misējās, kurinot krāsni, un koka namā izcēlās nopietns ugunsgrēks. Dzintars skaidro, ka vaina bija gāzes balonā.

Juris atzīst, ka tieši viņš kurināja krāsni, kas pēc tam aizdedzināja arī istabā esošās mantas. Vīrietis detalizēti paskaidro, kas tieši viņam tik pierastajā procesā nogāja greizi, aizbildinoties, ka nenostrādājusi gāzes balona blīve. Tiesa, kaimiņi gan nepiekrīt Jura izteiktajai reduktora un blīves teorijai.

Oksana, piemēram, uzskata, ka nelaimē vainojama pārmērīga alkohola dzeršana, kas ik dienu apdraud citu cilvēku drošību.

"Es blakus dzīvoklī dzīvoju, man ir divi mazi bērni. Iedomājieties, ja nu tas būtu noticis naktī? Tas ir vienkārši šausmīgi. Viņi dzer, viņi nepārtraukti dzer. Viņi nemitīgi tur pulcējas, tur ir izgāztuve," raidījumam "Degpunktā" norādīja Oksana, kura dzīvo blakus dzīvoklī.

Dzīvoklī un kāpņu telpā piedūmojums izplatījās strauji, tāpēc ugunsdzēsējiem nācās no briesmām glābt gan Juri, gan Dzintaru. Vīrieši pašu spēkiem nebija spējīgi izkļūt no istabas. Dzīvokļa saimnieki saka, ka cietuši neesot un no mediķu palīdzības atteicās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu