"Olympiacos" izteikusi piedāvājumu bijušajam Porziņģa komandas biedram

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Raiens Brokhofs.
Raiens Brokhofs. Foto: AFP / Scanpix

Grieķijas basketbola komanda Pirejas "Olympiacos", kas spēlē arī ULEB Eirolīgas turnīrā, izteikusi piedāvājumu bijušajam Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienības Dalasas "Mavericks" spēlētājam Raienam Brokhofam, vēsta portāls "Eurohoops".

Portāls vēsta, ka Grieķijas klubs basketbolistam, no kura "Mavericks" atteicās februārī, piedāvājis 800 000 ASV dolāru (732 000 eiro) vērtu līgumu.

Pirejas vienība savās rindās lūkojot iegūt arī Hasanu Martinu, kuram paredzēta Nikola Milutinova loma. 

Tāpat interese par bijušo "Mavericks" basketbolistu esot arī Telavivas "Maccabi FOX" komandai, taču Izraēlas klubs šādas baumas noraidīja.

Jau iepriekš Brokhofa vārds tika "locīts" dažādu Eiropas klubu kabinetos.

Iepriekš tika ziņots, ka Milutinovs, iespējams, pievienosies Jāņa Strēlnieka pārstāvētajai Maskavas CSKA, bet vēlāk sestdien kļuva zināms, ka basketbolists panācis trīs gadu vienošanos.

Milutinovam šis būs jau trešais Eirolīgas klubs. Iepriekš viņš divus gadus spēlēja Belgradas "Partizan NIS", kuru šosezon pārstāvēja Žanis Peiners, bet nākamie pieci gadi tika pavadīti Pirejā.

Šosezon viņš 24 Eirolīgas spēlēs caurmērā guva 10,3 punktus, izcīnīja 8,2 atlēkušās bumbas un arī atdeva 1,2 rezultatīvas piespēles.

NBA tiesības uz basketbolistu aizvien pieder Sanantonio "Spurs" komandai, kas viņu 2015.gada draftā izraudzījās ar 26.numuru.

Eirolīgas vadība šonedēļ jau paziņoja, ka tā izskata dažādas iespējas par sezonas atsākšanu. Viena no tām paredz, ka visi atlikušie šīs sezonas mači būtu jāaizvada vienā pilsētā.

Gadījumā, ja Eirolīgas sezona tomēr atsāksies, jau tagad zināms, ka izslēgšanas spēlēs iekļuvušas Strēlnieka pārstāvētā CSKA, kā arī Rolanda Šmita "Barcelona". Uzreiz aiz "play-off" zonas ir arī Daira Bertāna un Jāņa Timmas Maskavas apgabala "Himki".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu