Maskavā pakāpeniski ieviesīs caurlaižu režīmu (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AFP/LETA

Maskavas mērs Sergejs Sobjaņins paziņojis, ka caurlaižu režīms tikšot ieviests pakāpeniski trijos posmos – vispirms nodrošinot ceļu uz darbu, pēc tam – pārvietošanos citos nolūkos un visbeidzot arī cilvēku kustību viena rajona ietvaros.

Nepieciešamību pēc stingrākas kontroles varasiestādes skaidro koronavīrusa situācijas pasliktināšanos un biežajiem izolācijas režīma pārkāpumiem. Turklāt sākot no pirmdienas darbu pārtrauks lielākā daļa pilsētas uzņēmumu un organizāciju. Sobjaņins arī piebilda, ka nebūs pieejami automašīnu nomas pakalpojumi.

Savukārt vairākas taksometru kompānijas paziņojušas, ka turpinās darbu arī caurlaižu režīmā, apkalpojot tos klientus, kuriem tomēr būs vajadzība pārvietoties Maskavā.

Raidsabiedrība BBC, atsaucoties uz saviem avotiem Iekšlietu ministrijā, ziņo, ka pagājušajā naktī uz katra ceļa, pa kuru var iebraukt Maskavā, bija plānots izvietot ceļu policijas patruļas ar divām automašīnām katrā. Tieša komanda “slēgt pilsētu” pagaidām neesot saņemta, taču ceļu policijas inspektori sāks apkopot informāciju par automašīnām, kas no reģioniem iebrauc Maskavā. Daļa no tām tikšot apturētas un šoferiem būs jāgriežas apkārt un jābrauc atpakaļ.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu