Foto ⟩ ASV upes vidū teju desmit gadus novietots kāds auto. Kā?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Google Maps

Otava - pilsētiņa, ko sauc tāpat kā Kanādas galvaspilsētu - ar aptuveni 20 tūkstošiem iedzīvotāju atrodas Ilinoisas štatā, ASV, netālu no Čikāgas. Tur jau astoņus gadus redzams interesants objekts - šķietami upes vidū atstāts auto.

Foto: Google Maps

Ievērības cienīgais objekts tajā ir redzams pat no kosmosa. Protams, ja ir vajadzīgie rīki, lai bildi pietuvinātu. Tas ir 2001. gada Volvo S80, kurš šajās raktuvēs stāv pamests uz klints bluķu krāvuma, kuru no visām pusēm ieskauj ūdens. Piedevām tas ūdens šķērslis ir visai dziļš - ap 40 pēdām jeb 12 metriem. 

Foto: Google Maps

Tas nozīmē, ka auto tur aizbraukt pats nevarēja. Vai varbūt tomēr varēja? Izrādās, ka tomēr nē, ka auto uz saliņu aizvilkti licis zemes īpašnieks Skots Manns, kuram Otavā piederot divi auto servisi. Tas noticis laikā, kad saliņu ar pārējo viņa īpašumu savienojusi šaura zemes strēle. Kad auto novietots tās galā, savienojošais posms ar ekskavatoru norakts.

Mannam arī esot bijusi ideja rīkot konkursu, lai ļaudis mēģina uzminēt, kā auto nonācis uz salas, taču šī iecere nav īstenota, lai entuziastiem nerastos vēlme lēkt ezerā un tur meklēt atbildes. Tādējādi pelēkais S80 nu jau astoņus gadus kalpo kā uzskatāms atgādinājums par Mannu un viņa diviem servisiem.

Foto: Google Maps

Ja ir vēlme pārliecināties, vai Volvo patiešām stāv karjera vidū, Google Maps kartē jāuzmeklē Ilinoisas štata Otava un pamestās raktuves 6. un 71. autoceļa krustojumā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu