Slavens riteņbraucējs gandrīz pilnībā atlabis pēc šaušalīgas ietriekšanās sienā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: EPA/LETA

Četrkārtējā "Tour de France" čempiona Kristofera Frūma atveseļošanās pēc šaušalīgā kritiena ir "gandrīz pabeigta", svētdien viņš pastāstīja "Ineos" komandas "YouTube" kanālā.

34 gadus vecais riteņbraucējs guva vairākus lūzumus un bija spiests iziet vairāku mēnešu rehabilitāciju pēc tam, kad vēja brāzmas viņu ietrieca sienā, braucot ar ātrumu 50 kilometri stundā treniņa laikā pirms Francijā notiekošā Starptautiskās Riteņbraukšanas savienības (UCI) Pasaules tūrē iekļautā velobrauciena "Criterium du Dauphine" ceturtā posma pagājušā gada jūnijā.

Velosipēda mugurā sacensībās viņš kāpa tikai februārī AAE tūres laikā, kas tika saīsināta Covid-19 pandēmijas dēļ.

"Atveseļošanās norit patiešām labi - es pat teiktu, ka tā ir gandrīz pabeigta," Frūms pastāstīja "Ineos" komandas "YouTube" kanālam pēc dalības virtuālajās sacensībās kopā ar citiem "Tour de France" čempioniem Džeraintu Tomasu un Ehanu Bernalu.

"Es joprojām veicu dažus vingrinājumus bez velosipēda, lai nostiprinātu labo ķermeņa pusi, kura tika ievainota, bet es atkal esmu atpakaļ normālā treniņu režīmā, un tas izdodas tiešām labi," saka riteņbraucējs.

"Esmu ļoti aizņemts un trenējos tik daudz, cik vien spēju, uz turbotrenažiera," piebilda Frūms.

Pašlaik riteņbraucējs atrodas pašizolācijā Francijas dienvidos, gaidot sacīkšu atgriešanos, lai arī līdz cīņai par piekto tūres titulu var nākties pagaidīt.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu