Sindija Vilde īsi pirms ārkārtas situācijas izsludināšanas pārcēlusies uz Portugāli (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Sindija Vilde
Sindija Vilde Foto: Evija Trifanova/LETA

Pasākumu organizatore Sindija Vilde izdevumam "Privātā Dzīve" pastāstīja, ka kopš februāra beigām par savām mājām nu sauc Portugāli. 

Uz Portugāli viņa devās februāra beigās. 

"Es dzīvoju Portugāles vidienē - diezgan dziļos laukos, kur tuvākais ciems un veikals ir 12 kilometru attālumā. Man klājas labi, un es jūtos tiešām privileģēta un lutināta. Īpaši šā brīža situācijā, kad daudzi sēž četrās sienās un nespēj vairs izdomāt, kā savu ikdienu padarīt krāsaināku," skaidroja Vilde. 

Vilde izdevumam pastāstīja, ka dzīvo un strādā "Retreat & Art Boutique" villā, kur ir 11  zirgi, seši suņi un 12 vistas un gailis. Teritorija ir 42 hektārus plaša, un tajā ir gan pļavas, gan dārzi, gan olīvkoku plantācijas un vīģes koki, gan apelsīnu un citronkoku dārzi un korķa koka ozoli. Tiesa, villā patlaban ir atceltas visas viesu rezervācijas.

"Līdz ar to ir iestājies mierīgs restartēšanās periods, lai uzlabotu esošo un uzsāktu jaunus projektus. Tas ir vērtīgs un radošs laiks, kad iztukšot noliktavās aizmirstos plauktus un radīt jaunas, nebijušas lietas un notikumus. Vīrusa ierobežojumu dēļ ir samazināts arī darbinieku skaits, tādēļ darām daudz ko paši - pļaujam, sējam, stādām, ravējam, tīrām un arī kopjam zirgus," pastāstīja sieviete. 

Atgādinām, ka Vilde pārcelšanos plānoja jau no janvāra, norādot, ka "Latvijā ir kļuvis par šauru viņas  potenciālam, vēlmēm, spējām, sajūtām un sapņiem, tādēļ ir nepieciešams doties tālāk". 

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu