Video ⟩ Agate Muceniece paziņo, ka Priļučnijs pandēmijas laikā dzērumā viņu sit un dzen ārā no mājām (17)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Krievijā dzīvojošā latviešu aktrise Agate Muceniece savos sociālajos tīklos publiskoja video, kurā uzrunāja savus sekotājus un ar asarām acīs paziņoja, ka viņas bijušais vīrs, aktieris Pāvels Priļučnijs ir bijis alkohola reibumā 10 dienas - viņš bērnus novedis līdz asarām, izmetis viņas telefonu un pret viņu pat pacēlis roku.

Lai gan abi pieņēma lēmumu šķirties, pāra laulība nav šķirta oficiāli, turklāt Muceniece ar Priļučniju joprojām dzīvo vienā mājoklī.

Video Muceniece skaidroja, ka pēc notikušā incidenta ar bērniem devusies pie savas mātes. Raudādama viņa video skaidroja, ka neredz citu iespēju iziet no situācijas, kā lūgt sabiedrības palīdzību. Viņai esot apnicis piesegt aktieri un slēpt viņa vardarbīgo izturēšanos. 

"Es jums varu pastāstīt vienu skumju jaunumu. Pandēmija nav laba. Es runāju no mammas konta, jo Paša paņēma manu telefonu un izmeta to ārā. Viņš noveda bērnus līdz asarām. Viņš pacēla pret mani roku. Viņš ir neadekvāts," skaidroja aktrise. 

Muceniece piebilda, ka bijušais vīrs viņu pandēmijas laikā padzinis no mājām kopā ar bērniem.

Sieviete skaidroja, ka sākotnēji nav gribējusi to publicēt, bet viņai vairs neesot bijusi izvēle. "Vienkārši Pāvels ir tāds cilvēks... Viņš 10 dienas lieto alkoholu, un acīmredzot toksīni nobloķējuši viņa smadzenes." 

Atgādinām, ka par abu laulības galu tapa zināms šā gada sākumā. Aktieri iepazinās 2010. gada filmēšanas laukumā, bet gadu vēlāk slepeni apprecējās. Laulībā piedzima divi bērni - meita Mia un dēls Timotijs. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by | FAN-GROUP | (@muceniece.actress) on

Pēc tam Mucenieces aģente ar sociālo tīklu starpniecību paziņoja, ka Muceniecei ar viņas bērniem viss ir kārtībā un trijotne ir atgriezusies mājās.

Komentāri (17)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu