Sipeniece kritusi Krievijas krāpnieku nagos. Aicina neuzķerties uz medikamentiem, kurus reklamē ar viņas vārdu (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Baiba Sipeniece-Gavare
Baiba Sipeniece-Gavare Foto: Zane Bitere/LETA

Radio Star FM rīta programmas "Zoopasta" vadītāja un humoriste Baiba Sipeniece-Gavare savos sociālajos tīklos publiskoja svarīgu paziņojumu saviem sekotājiem - ar viņas vārdu tiek reklamēti medikamenti pret parazītiem un lieko svaru, tādēļ Sipeniece aicināja cilvēkus neuzķerties uz krāpniekiem.

"Man ir ļoti, ļoti svarīgs paziņojums. Jau kādu laiku Facebook tiek reklamēti medikamenti ar manu vārdu. Medikamenti, kas sola gan notievēšanu, gan atbrīvoties no parazītiem. Tad es ar šo paziņoju, ka man ar to nav nekāda sakara.

Es vērsos instancēs, kas apkaro kibernoziegumus. Izmeklējot šo noziegumu, pēdas aizveda uz Krieviju. Tātad to visu dara Krievijas hakeri.

Krievijas valdība, protams, mums nenāks pretī un, vismaz šādā sakarā, neapkaros savus noziedzniekus, tāpēc man ir jāvēršas pie jums un jāsaka - mīļie, neuzķerieties uz šīs makšķeres.

Šie tā saucamie medikamenti ir pat, iespējams, ļoti kaitīgi jūsu veselībai. Neiegādājieties viņus, sargiet sevi un citus!" 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ĻOTI SVARĪGA ZIŅA!!!

A post shared by Baiba Sipeniece-Gavare (@baiba.sipeniecegavare) on

Komentāros daudzi rakstīja, ka uz krāpnieku mestās ēsmas nav uzķērušies, taču kāds pat bija pasūtījis konkrētos medikamentus. 

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu