"Viņš tikai gribēja atgūt iekavēto." Kobes Braienta sieva publisko aizkustinošu ziņu vīra pēdējās spēles gadadienā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kobe un Vanesa Braienti
Kobe un Vanesa Braienti Foto: Reuters/ScanPix

2016. gada 13. aprīlī noslēdzās viena no visu laiku spilgtākajām basketbola karjerām - ardievas sportam teica Kobe Braients. Četrus gadus pēc leģendārās atvadu spēles savu traģiski bojā gājušo vīru ar aizkustinošu ierakstu vietnē "Instagram" godināja Vanesa Braienta.

Pirms četriem gadiem Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) un sporta fani visā pasaulē pieredzēja vēl pēdējo Braienta meistarības demonstrējumu - savā noslēdzošajā karjeras spēlē leģendārais aizsargs Jūtas "Jazz" grozā sameta precīzi 60 punktus.

Diemžēl šā gada 27. janvārī leģendārais basketbolists kopā ar savu meitu Džiannu un vēl septiņām personām gāja boja traģiskā helikoptera avārijā.

Ar pārdomām NBA leģendas pēdējās spēles gadadienā dalījusies Braienta sieva Vanesa.

"Mans vīrs 20 gadu garumā neatlaidīgi strādāja un no sevis atdeva visu. Viņš tikai gribēja pavadīt laiku ar mūsu meitenēm un atgūt iekavēto. Viņš gribēja būt klāt katrā īpašajā notikumā viņu dzīvēs," ierakstu sāka Vanesa.

"Pēc karjeras noslēgšanas viņam izdevās izbaudīt tikai trīs gadus un deviņus mēnešus. Mums piedzima vēl divas meitas, viņš izcīnīja "Oskaru", kļuva par pieckārtēju izpārdotākās grāmatas autoru un trenēja Džiannas basketbola komandu. Viņa [Džianna] smagi strādāja septiņas dienas nedēļā, tāpat kā tētis,"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Vanessa Bryant ? (@vanessabryant) on

"Katru dienu vēlos, kaut varētu atgriezties tajā rītā. Vēlos, lai viņiem toreiz būtu bijusi spēle vietējā sporta zālē. Dzīve tik tiešām nav godīga. Tas ir vienkārši bezjēdzīgi," pārdzīvojumos dalījās Braienta ilggadējā dzīvesbiedre.

Braients ar savu nākotnes sievu iepazinās jau savas karjeras sākumā, kad basketbolists piedalījās grupas "Tha Eastsidaz" singla "G’d Up" videoklipa filmēšanā. Talantīgā dejotāja Vanesa, kurai tobrīd bija tikai 17 gadu arī piedalījās minētā video filmēšanā. Jau 2001. gadā Kobe un Vanesa kļuva par precētu pāri un viņi bija vecāki četrām meitām - Natalijai, Kapri, Bjankai, kā arī jau minētajai Džiannai.

Savas basketbola karjeras laikā Braients sasniedza teju visu - viņš kļuva par pieckārtēju NBA čempionu, 18 reizes tika izvēlēts dalībai Visu zvaigžņu spēlē, 15 reizes aizsargs tika iekļauts līgas simboliskajā pieciniekā, kā arī 2008. gadā viņu atzina par līgas vērtīgāko spēlētāju (MVP). Savas karjeras laikā Braients vidēji mačā izcēlās ar 25 punktiem, 5,2 bumbām zem groziem un 4,7 rezultatīvām piespēlēm.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu