Fanus pārsteidz Džonija Depa dēla "izspļautā" līdzība ar tēvu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Džonija Depa dēls Džeks nesen nosvinēja savu 18. dzimšanas dienu. Brāli jubilejā ar ierakstu "Instagram" apsveica arī viņa māsa Lilija. Interneta lietotājus pārsteidza jaunieša izteiktā līdzība viņa tēvam.

Džeks (īstajā vārdā Džons Kristofers Deps trešais) no savas māsas Lilijas saņēma mīļu apsveikumu 18. dzimšanas dienā. Aktrise savā "Instagram" kontā ievietoja attēlu, kurā viņa ar savu brāli redzami bērnībā, pievienojot tekstu: "Manam mazajam Džekijam ir 18. Mans mazais brālīti, mana sirds un dvēsele, daudz laimes dzimšanas dienā. Es tevi tik ļoti mīlu."

Tomēr interneta lietotāju uzmanību piesaistīja tieši otrs attēls, ko aktrise pievienoja minētajā "Instagram" ierakstā. Tajā redzams, ka Deps jaunākais savā pagalmā sēž bez virsdrēbēm. Fani uzreiz metās atzīmēt, cik līdzīgs Džeks ir viņa tēvam.

Attēlā ir redzams, ka jaunā vīrieša sejas aprises un frizūra izteikti līdzinās viņa tēvam.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My little baby Jackie is 18?My baby bro my heart and soul happy birthday I love you SO MUCH!

A post shared by Lily-Rose Depp (@lilyrose_depp) on

Aktiera dēls atšķirībā no saviem ģimenes locekļiem, ir izvēlējies ļoti nopietni izturēties pret savas dzīves privātuma saglabāšanu, līdz ar to medijos jaunieša vārds tikpat kā neizskan. Tiesa Džeks, līdzīgi kā to ir darījis arī viņa tēvs, ir pievērsies muzicēšanai. 

View this post on Instagram

1987

A post shared by Johnny Depp (@johnnydeppofficial) on

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu