Ļera Kudrjavceva zaudējusi savu trešo bērnu (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ leratv

Krievu TV šovu vadītāja Ļera Kudrjavceva jaunā intervija pastāstīja, ka tūlīt pēc meitas Marijas piedzimšanas atkal palikusi stāvoklī. Viņa ar vīru Igoru Makarovu bērnu nolēmuši paturēt, taču Kudrajvceva mazuli zaudējusi. 

Kudrjavceva pastāstīja, ka ilgu laiku sapņojusi kļūt par māti, jo viņas dēls Žans jau sen bija pieaudzis. Zvaigzne izgāja trīs mākslīgās apaugļošanas procedūras (IVF), pēc kurām 47 gadu vecumā izdevās palikt stāvoklī. Visus deviņus mēnešus sieviete slēpa savu grūtniecību, baidoties no "ļaunās acs". 

Pēc Marijas piedzimšanas 2018. gada vasarā Kudrjavceva bijusi pārliecināta, ka viņai vairs nav lemts kļūt par māti. Tomēr pēc dažiem mēnešiem viņa juta, ka ar ķermeni notiek kas dīvains.

"Bija muguras sāpes, vilka vēderu. Zvanīju savai ginekoloģei un devos uz klīniku. Viņa mani pārbaudīja un piecas minūtes apklusa. Protams, es uzreiz domāju, ka ir kaut kas slikts. Bet tad viņa teica, ka esmu stāvoklī un nu jau divus mēnešus," intervijā stāstīja TV dīva. 

Viņa kopā ar savu vīru izlēmuši bērnu paturēt. "Izlēmām tā - ja es varēšu mazuli iznēsāt, tad brīnišķīgi. Bet sanāca tā, ka tas neizdevās..." 

Pēc zvaigznes teiktā, tolaik ķermenis bijis ļoti novājināts IVF un sarežģītās grūtniecības dēļ, tāpēc bijis gandrīz neiespējami saglabāt augli. Pārdzīvojusi spontāno abortu, Kudrjavceva centās ātri atgūties, jo uzmanību prasīja Marija. 

Atgādinām, ka fani jau bija pamanījuši Kudrjavcevas grūtnieces vēderiņu vien pāris mēnešus pēc Marijas laišanas pasaulē, tomēr tolaik baumas netika nedz noliegtas, nedz apstiprinātas.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu