Pāvels Globa atklāj Zodiaka zīmes, kurām gada beigās draud nabadzība (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Lai arī mēs visi vēlamies ticēt, ka pārmaiņas vienmēr nes sev līdzi kaut ko labu, pēdējā laika notikumi spilgti parāda, ka tā, diemžēl, ne vienmēr ir taisnība. Astrologs Pāvels Globa apgalvo, ka dažiem Zodiaka pārstāvjiem gada beigās gaidāmas pamatīgas finanšu grūtības, vēsta portāls "Postimees".

Ūdensvīrs

Zināmā mērā Ūdensvīriem negatīvā finanšu situācija nenāks kā pārsteigums - viņi bieži vien ir ļoti izšķērdīgi, tādēļ trūkuma periodi var būt likumsakarīgi. Astrologs iesaka šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem ļoti uzmanīgi rīkoties ar saviem iekrājumiem un, kad pienāk ne pārāk labi laiki, nezaudēt mieru. Lai cik nepatīkams būs naudas trūkms, tas var palīdzēt pārdomām par to, kas dzīvē ir patiešām svarīgs. Atziņas lieti noderēs tad, kad maka stāvoklis situācija uzlabosies - nākamā gada sākumā.

Auns

Lai arī Auna zīmē dzimušajiem viss 2020. gads ir ne pārāk veiksmīgs, tā beigas būs īpaši smags - iespējams pilnīgs finanšu "krahs". Globa šajā laikā iesaka apdomāt veidus, kā ietaupīt un uzkrāt naudu un, galvenais - saglabāt to, nevis iesaistīties riskantās avantūrās ar vēlmi nopelnīt vēl vairāk. Astrologs uzskata, ka gada beigas būs smagas, taču Auni to spēs izturēt ar savu slaveno gribasspēku un ugunīgo enerģiju.

Vēzis

Zvaigžņu pazinējs naudas lietu nedienas prognozē arī šiem ūdens stihijas pārstāvjiem - viņiem īpaši sāpīgi atspēlēsies paradums dzīvot uz parāda. Visas grūtības būs pārvaramas, taču tikai tad, ja šie cilvēki nezaudēs stāju un neļaus vaļu emocijām. Pats galvenais - domāt racionāli un izvērtēt savas reālās iespējas.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu