Zemgalē miris buldozera notriekts vīrietis

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Sadauzīts stikls. Ilustratīvs attēls
Sadauzīts stikls. Ilustratīvs attēls Foto: Pixabay

Vakar, 13. aprīlī, Latvijā reģistrēti 34 ceļu satiksmes negadījumi, kuros gāja bojā buldozera notriekts vīrietis, bet cieta vēl seši cilvēki, aģentūru LETA informēja Valsts policija.

Sākotnējā informācija liecina, ka Ievacas novadā vīrietis, atpakaļgaitā vadot buldozeru "New Holland D150", nepārliecinājās par manevra drošību, uzbrauca stāvošai smagajai automašīnai "Volvo FM", kurai aizmugurē stāvēja vīrietis. Viņš guva traumas un nomira notikuma vietā pirms Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta brigādes ierašanās. Policijā par notikušo sākts kriminālprocess.

Pirmdien vēl trīs cilvēki cieta avārijās Rīgā un tās apkārtnē, divi - Zemgalē, bet viens - Latgalē.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija vakar aizturējusi 13 autovadītājus: piecus - Rīgas apkārtnē, pa trim - Latgalē un Kurzemē, bet divus - Zemgalē. Rīgā aizturēts arī vadītājs, kurš bija lietojis narkotiskās vielas.

Par ātruma pārsniegšanu autovadītājiem noformēti 228 protokoli. Rīgas apkārtnē par atļautā braukšanas ātruma pārkāpšanu sodīti 66 autovadītāji, Kurzemē - 60, Zemgalē - 46, Vidzemē - 41, bet Latgalē - 15 autovadītāji. Kurzemē trīs autovadītāji sodīti par agresīvu braukšanu.

Kopumā policija vakar noformējusi 404 protokolus par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu