Kandavā atrodas sabiedriskā tualete ar savdabīgu darba laiku

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Pixabay

Kandavas centrā ir uzstādīta, iespējams, dīvainākā sabiedriskā tualete visā Latvijā. Lai to izmantotu, ir jāseko īpašam grafikam, ziņo Latvijas Televīzijas raidījums "4. studija".

Sabiedriskā tualete Kandavas centrā pie tirgus laukuma atrodas jau sen. Sākumā tā bija maksas tualete, bet vēlāk iedzīvotājiem kļuva pieejama bez maksas. Tad uz kādu laiku to slēdza un, visbeidzot, kopš 2019. gada 1. novembra tai ir noteikts darba laiks - tualete ir pieejama tikai trešdienās un piektdienās. 

Kandavas novada domes izpilddirektors Egīls Dude skaidroja, ka iemesls tualetes darba laika maiņai bijis zemais pieprasījums. 

"Mums Kandavā trešdienās un piektdienās ir tirgus dienas. Tualetes darba laiks ir pieskaņots tām, jo atrodas tur pat blakus. Pārējās dienās ir pieejama 80 metru attālumā esoša BIO tualete. Tāpat ir divas tualetes autoostā, kas atrodas 180 metru attālumā, tāpēc grūti iedomāties, ka šajā rajonā varētu būt problēmas ar tualetēm," pastāstīja Dude.

Klientu ērtībām pie tualetes tiks novietota informācija, kur meklēt citas, kad šī ir slēgta, taču vasarā tā būšot atvērta katru dienu. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu