"Lūdzu, neziņojiet bāriņtiesai." Jaunciemā aiztur māti 4,5 promiļu reibumā (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Alkohols. Ilustratīvs attēls
Alkohols. Ilustratīvs attēls Foto: Valsts policija

Lieldienu brīvdienās policisti saņēma izsaukumu uz Jaunciemu, kur vietējie iedzīvotāji bija pamanījuši kādu acīmredzami apreibušu pāri, kuri no vietējā veikala iznāca kopā ar diviem maziem bērniem. Likumsargu ierašanās brīdī vīrietis bija nozudis, bet sieviete vairs nespēja paiet un atlaidās uz taciņas, ziņo TV3 raidījums "Degpunktā".

Sieviete nespēja piecelties un uz vietas veiktajā alkohola pārbaudē tika konstatēts, ka viņa ir gandrīz 4,5 promiļu reibumā. Policisti nolēma, ka māte nav spējīga parūpēties par saviem bērniem.

Sieviete likumsargiem atvainojās un solījās tā nekad vairs nerīkoties.

"Lūdzu, neziņojiet bāriņtiesai. Meitenīte tagad raud. Es zinu, ka esmu kļūdījusies, bet es tā vairāk nedarīšu," sieviete lūdzās likumsargiem.

Pēc brīža kāds nejaušs garāmgājējs policistiem norādīja, ka turpat pie žoga iemidzis arī kāds jauns vīrietis. Tas bija bērnu tēvs.

Nonākot līdz policijas auto, bērnu tēvs kļuva agresīvs un likumsargiem sāka pārmest par viņu darbu. Kad policisti teica, ka tagad jādomā, kur atstāt viņa bērnus, vīrietis kliedza, ka viņa bērniem viss esot kārtībā, kā arī apgalvoja, ka sieva un bērni atrodas mājās. 

Rezultātā vīrieti saslēdza roku dzelžos un nonāca aiz restēm.

Sieviete sniedza informāciju, ka netālu dzīvo viņas māte, pie kuras var atstāt bērnus. Atbrauca papildu ekipāža, kas bērnus nogādāja pie viņu vecmammas, bet sievietei tika sastādīts administratīvā pārkāpuma protokols, kā arī uzsākta administratīvā lieta par to, ka viņa nepilda savus pienākumus attiecībā pret bērniem. 

Par situāciju ziņots bāriņtiesai, savukārt pašvaldības policijas bērnu likumpārkāpumu nodaļai uzticēts parūpēties, lai bērni būtu drošībā un neciestu paši no saviem vecākiem.

Video: "Degpunktā" sižets

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu