Bišumuižas apkaimē ugunsgrēkā traģiski bojā iet vīrietis (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Evija Trifanova/LETA

Bišumuižas dārziņos kādā paštaisītā koka namiņā jau vairākus gadus dzīvojis kāds laulāts pāris. Lai sagādātu sev siltumu, viņi lasījuši dažādas mēbeles un tās dedzinājuši. Tiesa, pirmdien, 13. aprīlī, mājā izcēlās pamatīgs ugunsgrēks, vēsta raidījums "Degpunktā".

Video: "Degpunktā" sižets

Vietējie iedzīvotāji stāsta, ka pāris mēbeles kurinājuši nedrošā veidā. Lieldienās ugunskurs netika pienācīgi uzraudzīts, un viens no mājiņas iemītniekiem gāja bojā.

Kaimiņi stāsta, ka vīrs un sieva, zaudējuši savu ģimenes māju, tāpēc neredzējuši citu izeju, kā vien iemitināties pagalmā starp kokiem.

"Viņiem nebija, kur dzīvot. Lasīja metāllūžņus, nodeva. Viņiem māja bija noņemta, cik es sapratu. Viņi solīdi bija. Ja banka noņem māju, jebkurš var kļūt par "bomzi"," raidījumam "Degpunktā" stāstīja laulātā pāra kaimiņiene.

Pirmdien dienas vidū vairāki Padures ielas iedzīvotāji steigā centās sazvanīt ugunsdzēsējus. Dārza māja spēcīgi dega, un aptuveni 50 gadus vecos iemītniekus nekur nemanīja. Radās aizdomas par abu cilvēku drošību.

"Biju izgājusi laukā un nekas nenotika. Pēc piecām minūtēm visa māja bija liesmās. Tur īsti nevarēja saprast, kā notikusi aizdegšanās. Varētu būt, ka vispirms aizdedzies kaut kas iekšā un tad liesmas pārņēma visu māju," sacīja vietējā iedzīvotāja.

Kad ugunsdzēsēji ieradušies notikuma vietā, piecdesmit kvadrātmetrus plašā būda jau degusi pilnā platībā.

Netālu no mājas glābēji atrada sievieti, kura bija smagi cietusi. Viņa uzreiz tika nodota mediķiem. Savukārt cietušās sievietes vīrs nebija paspējis izkļūt no mājas un atrasts miris. Par cilvēka bojāeju policijā uzsākta izmeklēšana.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu