Agate Muceniece nožēlo publicitāti par Priļučnija vardarbību un publicē jaunu paziņojumu (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ agataagata

Populārā Krievijā dzīvojošā latviešu aktrise Agate Muceniece sociālajos tīklos ievietoja paziņojumu, kurā pauda nožēlu, ka ir publiski dalījusies ar detaļām par konfliktu ar savu bijušo vīru, krievu aktieri Pāvelu Priļučņiju. 

Sieviete tāpat pateicās visiem par atbalstu un sapratni. 

"Pirmkārt, mums ar bērniem viss ir kārtībā, visi ir drošībā, liels paldies par atbalsta vārdiem, es tiešām jutu, ka neesmu viena, jūs pat nevarat iedomāties, cik svarīgi ir just tik kolosālu atbalstu!" viņa skaidroja.

Tāpat aktrise paskaidroja, ka viņai bijis smagi piedzīvot visu notiekošo.

"Es atzīstu, ka, to visu publiskojot, tas izraisīja lielu rezonansi, taču es ticu, ka tas radīs tikai problēmas risinājumu un visi stāsta dalībnieki savās dzīvēs sāks jaunu un gaišu ceļu!" paskaidroja Muceniece.

Aktrise apliecināja, ka nav Pāvela ienaidniece, bet tikai vēlas, lai viņa veselība normalizētos. 

"Es guvu secinājumus, sapratu visas savas kļūdas, centīšos tās vairs nepieļaut, tagad mans uzdevums ir atrast laimi un parādīt bērniem, ka ģimene ir gaišums, prieks, jautrība un smiekli," rezumēja sieviete.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Agata M (@agataagata) on

Savukārt pats Priļučņijs sociālajos tīklos publiskoja foto ar kucēnu, kura vārds it kā esot Tors, krievu medijiem spekulējot, ka šādi viņš cenšas atvainoties ģimenei.

Atgādinām, ka Muceniece video, ko ievietoja no savas mātes konta, pastāstīja, ka viņas bijušais vīrs Pāvels Priļučnijs, ar ko viņa joprojām dzīvo vienā mājoklī, bijis reibumā 10 dienas. Vīrietis esot uzvedies neadekvāti, novedis bērnus līdz asarām, izmetis Mucenieces telefonu un pacēlis pret sievieti roku. 

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu