"Visiem sejas izārdīšu!" Liepājā policija aiztur agresīvu vīrieti, kurš jau vairāk nekā 30 reizes nonācis likumsargu redzeslokā (10)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Policija
Policija Foto: Ieva Leiniša/LETA

Liepājā policija aiztur agresīvu vīrieti, kurš vairāk nekā 30 reizes nonācis policijas redzeslokā par dažādiem likumpārkāpumiem, aģentūru LETA informēja Valsts policijas (VP) Kurzemes reģiona pārvaldes Vecākā speciāliste sabiedrisko attiecību un sadarbības jautājumos Madara Šeršņova.

Viņa stāstīja, ka VP Kurzemes reģiona pārvaldes amatpersonas, patrulējot Liepājā, Lielā ielā pamanīja kādu vīrieti, kurš ignorēja vispārpieņemtās uzvedības normas, traucēja sabiedrisko mieru un kārtību, kā arī lamājās ar necenzētiem vārdiem.

Likumsargiem, tuvojoties vīrietim, viņš nostājās pret viņiem, savilka plaukstas dūrēs, pacēla tās sejas apvidū un nobļāvās, lai "panāk pa vienam, visiem sejas izārdīs". Vīrietis tika aizturēts un noskaidrota viņa personība. Viņš jau vairāk nekā 30 reizes ir nonācis policijas redzeslokā par dažāda veida zādzībām, narkotisko vielu lietošanu, miesas bojājumu nodarīšanu, mantas bojāšanu un citiem likumpārkāpumiem, sacīja Šeršņova.

Policisti vīrieti nogādāja policijas iecirknī, kur viņš atkārtoti izteica draudus fiziski izrēķināties ar policijas darbiniekiem. Vīrietim tika noformēts administratīvā pārkāpuma protokols. Saskaņā ar Latvijas Administratīvo pārkāpumu kodeksu, par sabiedriskā miera traucēšanu, kas izpaužas kā necieņa pret sabiedrību vai bezkaunīga rīcība, ignorējot vispārpieņemtās uzvedības normas un traucējot cilvēku mieru, iestāžu, uzņēmumu vai organizāciju darbu, uzliek naudas sodu no 70 līdz 500 eiro, piebilda Šeršņova.

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu