Zodiaka vīrieši, no kuriem ir bezjēdzīgi gaidīt bildinājumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Daudzas sievietes visu dzīvi sapņo par "princi baltā zirgā" - kādu, ar kuru apprecēties un dzīvot ilgi un laimīgi. Lai arī laimīga dzīve var būt ar jebkura zvaigznāja pārstāvi, daži kungi nebūt neredz šajā "vienādojumā" precības, vēsta portāls "Uznayvse".

Dvīņi

Šīs komunikablās Zodiaka zīmes pārstāvji ir visai neizlēmīgi - viņi bieži naktīs nevar pagulēt, jo apdomā katra lēmuma plusus un mīnusus. Zem šī zvaigznāja dzimušie ir galanti un vēlas savai iecerētajai sniegt visu, taču doma par laulību viņu var padarīt vai traku.

Lauva

Šie uguns stihijas pārstāvji ne par ko nepakļausies savas partneres norādēm uz to, ka būtu laiks precēties - ar pārlieku uzstājību šos kungus var tikai aizbiedēt. Lauvas zīmes pārstāvji bieži uzskata, ka mīlēt var arī bez dažādām saistībām un viņa mīļotajai var nākties ar to samierināties.

Mežāzis

Mežāži bieži vien ir mazliet mānticīgi un uzskata, ka "zīmogs pasē" automātiski izbeigs romantiku viņu attiecībās. Šie vīrieši tāpat ir visai pragmatiski un reizēm nesaprot, kādēļ jātērē sūri pelnītā nauda ceremonijai - gadījumā, ja nāksies šķirties, tā būs vējā!

Skorpions

Romantiskie Skorpiona zīmes pārstāvji ir uzticīgi, iejūtīgi, mīl kaislīgi un no visas sirds, taču laulības viņu acīs bieži vien neko nenozīmē, tādēļ ar mājieniem par to, ka partnere vēlas baltu kleitu viņu var tikai nokaitināt.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu