Rebeka Koha ar mīļoto emocionālos ierakstos pārdzīvo par dzīvošanu šķirti

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Latvijas svarcelšanas zvaigzne Rebeka Koha nesen uzsāka attiecības ar Katarā dzimušo diska metēju Moazu Mohamedu Ibrahimu, taču slēgto robežu dēļ abi nevar būt kopā.

Koha vietnes "Instagram" īsajos stāstiņos dalījusies ar viņas mīļotā ierakstu, kas ir veltījums sportistei. "Paliec stipra, mazulīt, tavs vīrietis par tevi rūpējas visu laiku, es nekad nepadošos! Es nekad tevi nevēlos pazaudēt. Tu esi vienīgais iemesls, kāpēc esmu priecīgs, un mana dzīve bez tevis neko nenozīmē. Labākas dienas noteikti vēl nāks, un ne tagad, ne vēlāk mūs nekas nespēs šķirt. Ticēsim, un viss būt tā, kā vēlamies. Apsolu!" - raksta musulmaņu sportists.

Arī Koha ierakstu papildinājusi ar savām pārdomām par notiekošo: "Es ienīstu koronavīrusu, ienīstu slēgtās robežas... Šis ir emocionāli sarežģītākais laiks, kuru man jebkad nācies piedzīvot. Es mīlu tevi! Mums jāpaliek stipriem, jātic, jādomā viss labākais. Bet tas ir sasodīti sarežģīti."

Viņa piebilst: "Sapnis par mūsu kopīgo nākotni ir vienīgais, kas man liek saglabāt pozitīvismu un neļauties sliktām, negatīvām domām."

Atgādinām, ka abi iepazinās sacensību laikā Katarā pērnā gada nogalē. 

Iepriekš Kohu vienoja romantiskas attiecības ar svarcēlāju Ritvaru Suharevu - abi kopš 12 gadu vecuma te bija kopā, te šķīrās. Par godu Ritvaram uz Rebekas ķermeņa tapis tetovējums - grupas "Queen" dziesmas "Love Of My Life" četrrinde. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu