"Ceru, ka vēl skaitos jauns." Girgensons par progresu, iepazīšanos ar sievu un situāciju Latvijā (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Zemgus Girgensons
Zemgus Girgensons Foto: Ekrānšāviņš no YouTube video

Latviešu Nacionālās hokeja līgas (NHL) uzbrucējs Zemgus Girgensons ar "Sabres" apskatnieku Braienu Dafu attālinātā sarunā atskatījās uz notiekošo pasaulē un atklāja detaļas no savas dzīves.

Kā jau ierasts Covid-19 pandēmijas laikā, Girgensonam tika vaicāts par to, kā viņš pavada brīvo laiku, kura tagad ir tik daudz. Uzbrucējs atklāja, ka viņa ģimeni papildinājis čivava sigas kucēns, kas arī kļuvis par galveno "laika patērētāju". Visādi citādi sportista ikdiena ne ar ko sevišķu neatšķiroties - dienas tiek pavadītas skatoties televīziju, kā arī tiek apdarīti darbi, kuri nepieciešami jaunuzceltās mājas uzlabošanai.

Tāpat sportists atzina, ka viņš brīvo laiku cenšas izmantot pēc iespējas lietderīgāk un dienas "aizlido" nodarbojoties ar nelieliem projektiņiem mājās.

Girgensons kopā ar sievu dzīvo jau pieminētajā namā, kas atrodas Pitsburgā. Dafs latvietim vaicāja, kā tad viņš un sieva Keitija īsti iepazinās, uz ko hokejists atbildēja, ka liktenīgais brīdis noticis Pitsburgā, laikā, kad viņš tur atradās savas drafta ceremonijas dēļ.

"Viņa ar mani ir bijusi no pirmās dienas. Pagājušajā vasarā apprecējāmies un uzcēlām māju," stāstīja hokejists, piebilstot, ka uz kāzām no Latvijas ieradās vien viņa paša tuvinieki un brālēna ģimene.

Girgensonam tika vaicāts par situāciju Latvijā. Hokejists atzina, ka būtiskas atšķirības neesot: "Būtībā tas pats, kas šeit. Visi atrodas pašizolācijā. Tagad man ir vairāk brīva laika, līdz ar to es varu biežāk veikt video zvanus uz Latviju. Tas ir viens no šīs situācijas labumiem."

Nobeigumā Dafs latvieti aicināja novērtēt viņa paša progresu un vietu līgā. Girgensons atklāja, ka ir apmierināts ar savu personīgo progresu: "Es domāju, ka progress ir tāds, kādam tam bija jābūt. Ceru, ka vēl skaitos jauns, lai gan līgā esmu bijis jau labu laiku. Domāju, ka šobrīd sākas mani labākie gadi un ceru, ka varēšu turpināt spēlēt vēl ilgu, ilgu laiku."

Girgensons šosezon 69 spēlēs paspēja iekrāt 19 (12+7) rezultativitātes punktus. 

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu