"Bērns uz ielas palika šoka stāvoklī, ar mirušu suni pavadā." Policija meklē šoferi, kurš aizbrauca no notikuma vietas (47)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Valsts policija. Ilustratīvs attēls.
Valsts policija. Ilustratīvs attēls. Foto: Ieva Lūka/LETA

Kāda portāla "Apollo" lasītāja dalījās bēdu pilnā stāstā par to, kā Cēsīs 10. aprīlī pagaidām nenoskaidrota persona ar automašīnu nāvējoši notriekusi suni un aizbēgusi no notikuma vietas.

Sieviete stāsta, ka piektdien ap plkst. 12:30 viņas meita devusies pastaigāties ar suni pa Leona Paegles ielu Cēsīs.

Suni bērnam pie pavadas notriekusi sarkanas krāsas automašīna un šoferis no notikuma vietas aizbēdzis. Mājdzīvnieks notikuma vietā no gūtajām traumām nomira.

"Bērns uz ielas palika viens, raudošs, šoka stāvoklī un ar mirušu sunīti pavadā. Tika izsaukta policija. Ļoti ceram, ka pa visiem mums izdosies atrast vainīgo," stāsta cietusī sieviete.

Portāls "Apollo" sazinājās ar Valsts policijas (VP) Vidzemes reģiona pārvaldes vecāko speciālisti Zani Vaskāni, kura apstiprināja šādu negadījumu.

VP pārstāve norādīja, ka pagaidām neesot zināma vainīgā persona, taču noskaidrots, ka šoferis sēdējis pie stūres sarkanam spēkratam. Policijā par notikušo esot uzsākta administratīvā lietvedība un tiekot skaidroti notikušā apstākļi.

Latvijas Administratīvo pārkāpumu kodeksa (LAPK) 149. panta 16. punkta piektajā daļā minēts, ka par ceļu satiksmes negadījuma vietas atstāšanu paredzēts velosipēda un mopēda vadītājam naudas sods no septiņiem līdz 55 eiro, cita transportlīdzekļa vadītājam no 70 līdz 700 eiro un transportlīdzekļu vadīšanas tiesību atņemšana uz laiku no trim mēnešiem līdz diviem gadiem vai bez transportlīdzekļu vadīšanas tiesību atņemšanas.

Komentāri (47)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu