Slavenais Krievijas komiķis Gudkovs vēlas apprecēties Jūrmalā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Populārais krievu komiķis, šovmenis un producents Aleksandrs Gudkovs intervijā TV raidījumu vadītājai Ksenijai Sobčakai pastāstīja, ka pavisam drīz precēsies, atklājot savu sapņu kāzu scenāriju.

Uz Sobčakas jautājumu, vai Gudkovs ir iemīlējies, komiķis sirsnīgi un skaļi atbildēja: "Trakoti iemīlējies!" Tomēr detaļās par personīgo dzīvi viņš nevēlējās iedziļināties, norādot, ka ir paredzējis savas attiecības sargāt no publicitātes.

"Jā, es sargājos. Es darīšu visu, lai šī persona justos labi, es šo cilvēku sargāju kā cāļu māte," uzsvēra Gudkovs.

Tomēr viņš nespēja pretoties Sobčakas jautājumiem un atklāja, ka mīļoto jau ir bildinājis. Pēc komiķa teiktā, baloni un cita veida kāzu atribūtika nav viņa vēlmēs, viņš gribētu "vienkārši pateikt jā". 

Pēc tam Sobčaka piebilda, ka nav nepieciešamas tik greznas kāzas kā bija viņai, jo var vienkārši apprecēties ar draugiem Jūrmalas piekrastē. Uz to komiķis atbildēja: "Viss jau tā arī būs."

Noslēgumā Sobčaka atzīmēja, ka uz kāzām neuzprasoties, bet būtu gatava tās novadīt bez maksas. Gudkovs sievietei atbildēja: "Jā, Jūrmalas 36. līnijas restorāns, un tad pēkšņi ierodas Ksjuša..." 

Gudkovs arī iepriekš apliecināja savu patiku pret Latviju un latviešu tautu, apmeklējot publisku pasākumu džemperī ar uzrakstu latviešu valodā. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu