Īsi pirms fināla “Lauku sētu” pamet divi dalībnieki

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Lauku Sētā” īsi pirms fināla pieaug spriedze – Aigars, piedzīvojot biedru nodevību, piesaka boikotu un darbos neiesaistās, kas ietekmē arī pārējos komanda un paveikt darbus kļūst grūtāk. Tomēr tas izdodas un par nedēļas čaklājiem tiek atzīti Evija un Salvis, bet izbalsošanas spēlē visprecīzāk uzdevumu paveica tieši Aigars, kas aizsūtīja mājās gan Normunda brāli Armandu, gan čaklo Latgales meiteni Līgu.

Jaunā nedēļa “Lauku sētā” iesākās intrigu pilna - pēc dalībnieka Jāņa paziņojuma, ka tieši Aigars ir lielākais shēmotājs un intrigants, attiecības Lauku Sētā ir pamainījušās. Brāļi Armands un Normunds ir dusmīgi uz Aigaru, ka izbalsošanā, pretēji Aigara solītajam, daudzi balsojuši arī par brāli Armandu, tāpēc tagad brāļi bija gatavi savā koalīcijā pieņemt Jāni, kurš līdz šim bijis pretējā pusē. Normunds saprot, ka tagad, kad Jānis piedzīvojis Aigara nodevību, viņš kļūst par uzticams biedru. Aigars par šādu pavērsienu kļuva dusmīgs, jo patiesībā viņam ar Normundu pastāvējusi slepena vienošanās, ka Normunds Jāni savā koalīcijā nepieņems. Tādēļ pirmais nedēļas rīts iesākās skarbi - Aigars, kurš šonedēļ tika iecelts par pavāru, pieteica boikotu - īsi pirms plkst. 8:00, Lauku Sētā valdīja klusums, virtuve bija pilna ar netīru trauku kalniem. Aigars paziņoja, ka šonedēļ visi ēdīs tikai gaisa putras un virtuvi aizslēdza. Aigars, turpinot boikotu, pamatīgi sagrauj attiecības arī ar savu pārinieci - Evita jūtas aizvainota, ka viņai vienai jāveic visi darbi, kas paredzēti pārim.

Aigara nostāja ir nelokāma un pie pusdienu galda viņš sagaidīja dalībniekus ar tukšiem šķīvjiem. Pārējiem gods un lepnums neļauj iesaistīties strīdos ar Aigaru, tādēļ dalībnieki nolēma šonedēļ pārtikt no dabas veltēm - paši sarok kartupeļus, salasa dārzeņus un ugunskurā pagatavo pusdienas.

Tomēr bez intrigām, dalībniekiem bija arī darbi, kas jāpaveic - jāizlīdzina grants atpūtas zonā, kā arī jāuzada vai jāuztamborē saimniecei kāds rokdarbs. Bet galvenais nedēļas uzdevums - tā kā saimniecei Ezerē ir ēdināšanas uzņēmums - dalībniekiem pašiem bija jāpagatavo vairāki gaļas ēdieni un jāprezentē tie Ezeres iedzīvotājiem. 

Darbu sadalē Jānis Rāzna paziņoja, ka šonedēļ dalībnieki strādās pāros un nedēļas noslēgumā šovu pametīs divi dalībniek. Veicot izlozi, kopīgi gatavot nācās šādiem pāriem: Evija un Salvis, Normunds un Jānis, Līga un Armands un, protams, Aigars un Evita. Šķiet, ka Aigaram ar Evitu attiecības uzņem apgriezienus – pats Aigars smej, ka pat paši augstākie spēki rūpējas, lai viņi ar Evitu visur būtu kopā. Lielajā uzdevumā tapa dažādi pavārmākslas brīnumi – pat tiek veidoti kūpinājumi uz kadiķu zariem un top dažādas eksotiskas mērces! Sadarbība virtuvē vislabāk padevās Normundam un Jānim, kas iepriekš jau kopīgi darbojušies kā pavārs un pavāra palīgs virtuvē. Evitai un Aigaram, kuri lai arī ķīvējas un mīlējas, bet kad runa ir par darbiem, vienmēr atrod kopēju valodu. Arī Evijai ar Salvi sadarbošanās komandā tīri labi padodas! Vienīgi Armandam ar Līgu īsti neizdevās atrast kopīgu valodu, jo visas nedēļas gaitā Armands vairāk centies aizskriet papļāpāt ar Eviju, nevis kopā ar savu kompanjoni Līgu pievērsties darbiem.

Kad Ezeres centrā uz pusdienām ieradās vietējie iedzīvotāji, galdi ir klāti ar dažādiem gardumiem un dalībnieki liek lietā savus šovmeņu talantus, lai izpelnītos vietējo mīlestību. Turklāt tieši Ezeres iedzīvotāji noteica uzdevuma uzvarētājus - ar lielu pārsvaru kā labākie tiek novērtēti Evijas un Salvja ēdienu, otrajā vietā atstājot Normundu un Jāni, trešajā Aigaru un Evitu, bet vismazāk cilvēkiem ir garšojis Armanda un Līgas gatavotais ēdiens.

Dalībnieki ar bažām gaidīja balsojumu, jo šoreiz šovu pamet divi dalībnieki! Šonedēļ saimnieces izvēle sakrita ar Ezeres iedzīvotāju balsojumu - kā čaklākie tiek nominēti Salvis un Evija, bet uz sliņķu sola sēdās Armands un Līga. Dalībnieki uz izbalsošanas ripām visvairāk šonedēļ sarakstījuši Aigara vārdu. Armands, Līga un Aigars cīnījās mērvienību spēlē un, lai arī daudziem šķiet, ka spēlē priekšrocība ir tieši Līgai, Aigars visprecīzāk paveica uzdevumu un aizsūtīja mājās gan Normunda brāli Armandu, gan čaklo Latgales meiteni Līgu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu