Fani izsmej zviedru influenceri, kura apgalvo, ka menstruāciju asiņu dzeršana saīsina mēnešreizes (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Zviedru influencere un mūziķe Bianka Ingrosso vietnē "Youtube" dalījās ar visai dīvainām pārdomām par sieviešu veselību, izpelnoties gūzmu kritikas no sociālo tīklu lietotājiem.

Ingrosso, kurai "Instagram" ir vairāk nekā miljons sekotāju, atbildēja uz dažādiem fanu jautājumiem, tostarp sniedza neparastu padomu, kā varot atvieglot menstruāciju sāpes. 

"Jaunākais ieteikums ir sievietēm dzert pašām savas mēnešreižu asinis. Tas palīdz ātrāk beigties mēnešreizēm, jo tā iespējams uzņemt visus nepieciešamos vitamīnus, kuri citos gadījumos pazustu no organisma," klāstīja influencere.

Viņa apliecināja, ka pati nav mēģinājusi dzert savas asinis, taču "pazīstot daudzus cilvēkus, kas to dara". 

"Šiem cilvēkiem, kuri dzer savas asinis, menstruācijas ilgst tikai sešas stundas," apgalvoja Ingrosso. 

Neparastais padoms nepalika nepamanīts - sociālo tīklu lietotāji metās apbērt influenceri ar krietnu devu kritikas un izsmiekla, rakstot, ka viņa maldina savus sekotājus ar muļķīgiem un medicīniski nepārbaudītiem padomiem. 

Gandrīz pie visām fotogrāfijām sieviete sāka saņemt neskaitāmus nosodošus komentārus, līdz vairs nespēja izturēt spiedienu un komentēja savus izteikumus: "Es neteicu, ka jums jādzer savas asinis, es teicu, ka tas saīsina mēnešreizes. Un tas ir viss!" 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bianca Ingrosso (@biancaingrosso) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bianca Ingrosso (@biancaingrosso) on

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu