Uzlīmējot viltotus svītrkodus, vīrietis no veikala par lētāku summu izkrāpj dronus (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Valsts policija. Ilustratīvs attēls.
Valsts policija. Ilustratīvs attēls. Foto: Ieva Leiniša/LETA

Valsts policija (VP) aizturējusi kādu vīrieti, kurš, uzlīmējot viltotus svītru kodus, mēģinājis no veikala izkrāpt dronus, aģentūru LETA informēja VP.

Policijas Ķengaraga iecirkņa darbinieki marta beigās no kāda būvniecības un mājsaimniecības veikala saņēma informāciju par krāpšanu, proti, veikala pārstāvjiem bija radušās aizdomas, ka pircējs viltojis svītru kodu, tādējādi lētāk iegādājoties trīs dronus.

Šķetinot lietu, policisti noskaidroja, ka aizdomās turētā persona ir kāds 1996.gadā dzimis vīrietis. Viņš veikalā piegājis pie preču stenda, izvēlējies trīs dronus un tiem uzlīmējis līdzi paņemtās iepriekš sagatavotās viltotu svītru kodu uzlīmes.

Vēlāk vīrietis devies pie kases, lai iegādātos preci - par katru dronu viņš samaksājis aptuveni 200 eiro, nevis pilno preces cenu, kas būtu aptuveni 1200 eiro par katru. Izmeklēšanas laikā policistiem tapa zināms, ka vīrietis šos dronus pēcāk tirgojis citām personām - katru pa aptuveni 1000 eiro.

Likumsargi 7.aprīlī viņu aizturēja un atguva vienu no droniem. Kratīšanu laikā pie vīrieša tika atrasti arī 20 grami marihuānas.

Pret vīrieti, kurš jau iepriekš nonācis policijas redzeslokā par līdzīga rakstura noziegumiem, ir sākti kriminālprocesi gan par krāpšanu, gan narkotisko vielu neatļautu glabāšanu.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu