"Bulls" ģenerālmenedžera vakancei izskata Porziņģa "Mavericks" pārstāvi Finliju

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Maikls Finlijs
Maikls Finlijs Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienība Čikāgas "Bulls", kas nesen par basketbola operāciju vadītāju iecēla lietuvieti Artūru Karnišovu, aizvadījusi interviju ar Dalasas "Mavericks" pārstāvi Maiklu Finliju, vēsta ESPN apskatnieka Tima Makmahona ieraksts mikroblogošanas vietnē "Twitter".

Makmahons ziņo, ka Karnišovs patlaban ir jauna ģenerālmenedžera meklējumos, tāpēc uz interviju tika uzaicināts Finlijs, kurš līdz šim septiņus gadus strādājis "Mavericks" organizācijā.

Finlijs Dalasas komandā pilda viceprezidenta lomu ar basketbola operācijām saistītos jautājumos. Zīmīgi, ka Finlijs ir dzimis tieši Čikāgā.

Bijušais basketbolists NBA tika draftēts 1995.gadā, kad viņu izraudzījās Fīniksas "Suns". Pēc vienas sezonas šajā klubā viņš turpmākos deviņus gadus pavadīja "Mavericks", bet nākamos piecus Sanantonio "Spurs". 2010.gadā viņš noslēdza karjeru, būdams Bostonas "Celtics" spēlētājs.

2007.gadā viņš kopā ar "Mavericks" uzvarēja NBA finālā, bet 2000. un 2001.gadā viņu izraudzījās dalībai Visu zvaigžņu spēlē.

Kad tika apturēta NBA 2019./2020.gada sezona, "Bulls" ar bilanci 22-43 ieņēma 11.vietu Austrumu konferencē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu