Fotogrāfija ar vīru un jauns paziņojums: Agates Mucenieces rīcība sanikno fanus (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Pēdējo nedēļu aprunātākais skandāls Krievijas šovbiznesā ir latviešu aktrises Agates Mucenieces publiskā šķiršanās ar aktieri Pāvelu Priļučņiju. Nu sieviete nākusi klajā ar jaunu paziņojumu, radot neizpratni faniem. 

Muceniece vietnē "Instagram" publiskoja mīļu foto, kurā apķērusi Priļučņiju. Pie kadra Muceniece aicina savus sekotājus izvērtēt, kādiem avotiem uzticēties, lasot par abu attiecībām. "Draugi, izlasiet uzmanīgi! Šobrīd par mūsu vēsturi ir daudz mītu, pieņēmumu, versiju. Neklausieties nevienā, izņemot mūs un mūsu oficiālajos pārstāvjos. Viss pārējais ir nepatiesa informācija," pie kadra vēsta Muceniece, atzīmējot ierakstā viņas un Pāvela advokātus, un publiskos pārstāvjus.

Šāda rīcība saniknojusi vairākus Mucenieces sekotājus, sakot, ka neizprot šādu "PR kampaņu abu šķiršanās procesam". Kāds komentārs saņēmis teju 2000 "patīk", kurā teikts: "Agate, visu cieņu, bet nekur nav tik daudz negatīvā par jūsu šķiršanos, kā jūsos pašā. Jūs esat vienīgā, kura šo tēmu publiski cilā visos sociālajos tīklos, intervijās un pārraidēs. Kamdēļ? Apstājieties! Jūs neesat upuris, jūs esat agresors. Šis ir jūsu bērnu tēvs, jūsu sirds mīlestība, vīns jūsu lūpām. Apstājieties!"

Atgādinām, ka runas par pāra šķiršanos jau izskanēja pērn, taču abi to publiski apstiprināja šā gada sākumā. 

Neilgi pēc tam Muceniece dalījās ar video, kurā apgalvoja, ka vīrs pret viņu paceļot roku, kā arī pandēmijas laikā liek izvākties no savas mājas viņu un abu kopīgos bērnus. Pēc tam sieviete nožēlojusi savu rīcību, publiski tirzājot abu nesaskaņas. 

Vairākos Krievijas medijos gan izskanējusi versija, ka tieši Muceniece ir konfliktu iniciatore, pasniedzot visu situāciju neobjektīvi. 

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu