Hejs uzskata, ka Fjūrijam pretī varētu stāties vienīgi Džošua

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Taisons Fjūrijs
Taisons Fjūrijs Foto: Reuters/LETA

Bijušais britu bokseris Deivids Hejs uzskata, ka šobrīd tikai viens cilvēks pasaulē var sacensties ar WBC pasaules čempionu britu Taisonu Fjūriju. Pēc Heja teiktā, tikai Entonijs Džošua var stāties pretī Fjūrijam.

"Domāju, ka tikai vienam cilvēkam ir ieroči, meistarība, fiziskā sagatavotība, pieredze, lai varētu uzvarēt Fjūriju. Es runāju par Entoniju Džošua," izdevumam "Metro" sacīja Hejs. 

Fjūrijs iepriekš pauda, ka viņa karjerā atlikušās vairs tikai divas cīņas. Vien no tām būs pret amerikāni Deonteju Vailderu. Pats Fjūrijs neslēpa, ka viņa mērķis ir aizvadīt dueli tieši ar Džošua. 

"Manuprāt, Džošua tiešām ir vienīgais. Ja man būtu jāizdara likme, tad tikai uz viņu. Ja Džošua labi trāpītu, Fjūrijs kristu. Lai gan pēdējā cīņā Fjūrijs ļoti labi tika galā ar sitieniem," pauda Hejs. 

Nesen Džošua izaicināja Fjūriju. Tas nozīmē, ka šo cīņu vēlas abi bokseri. 

"Džošua ir liels meistars. Daudzi īsti nenovērtē viņa boksa prasmes. Džošua nav tik ilgi boksā, kā Fjūrijs, tāpēc viņš turpina mācīties," sacīja Hejs.

Fjūrijs karjeras laikā uzvarējis 30 no 31 cīņas, 21 gadījumā to paveicot ar nokautu, deviņos pēc punktiem un vienreiz spēkojoties neizšķirti. Savukārt Džošua guvis 23 uzvaras (21 nokauts) un cietis 1 zaudējumu - pret meksikāni Endiju Ruisu junioru.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu