Reanimācijā nonākusī dziedātāja Tatjana Bulanova atklāj, ka palikusi bez naudas (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram

Slavenā krievu dziedātāja Tatjana Bulanova atklājusi, ka šobrīd viņa koronavīrusa pandēmijas dēļ ir nonākusi ļoti smagās finansiālās grūtībās.

Nedaudz vairāk kā nedēļu iepriekš medijos parādījās ziņas, ka dziedātāja nonākusi reanimācijā. Bulanova joprojām atrodas slimnīcā, bet pirms likstām ar veselību dziedātāja piekritusi nofilmēt sižetu Krievijas TV kanālam "NTV". Šajā sarunā Bulanova neslēpa, ka Covid-19 pandēmija iecirtusi burtisku robu viņas finansēs.

"Nauda ir beigusies, bet jādzīvo no kaut kā ir. Ēdienu ir jāiegādājas - to jau neviens nav atcēlis. Nabaga kaķis arī ir izsalcis," skaidroja dziedātāja.

Tāpat Bulanova stāstīja, ka nesaņem nekādus pabalstus no valsts. Situāciju daudz sarežģītāku padara fakts, ka dziedātāja iepriekš paņēmusi hipotekāro kredītu, lai iegādātos dzīvokli. Līdz ar to, lai viņa nesaņemtu sodu, ir jāatrod līdzekļi arī kredīta atmaksāšanai.

Māksliniecei esot problēmas veikt pat vismazākos maksājumus. Papildus jau tā vērā ņemamajām problēmām arī Bulanovas vecākais dēls covid-19 pandēmijas dēļ ir zaudējis darbu. Savukārt dziedātājas jaunākais dēls vēl ir pārāk jauns, lai pelnītu pats. 

Noslēdzot stāstu par finansiālajām problēmām, Bulanova, ņemot vērā viņas šā brīža veselības stāvokli, neveiksmīgi pajokoja. Dziedātāja teica, ka gadījumā, ja viņa nenomirs no koronavīrusa, iespējams, viņa neizdzīvošot bada dēļ.

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu