"Tautumeita" Asnate Rancāne pārcietusi neizskaidrojamas veselības problēmas (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Grupas "Tautumeitas" dalībniece Asnate Rancāne gada sākumā piedzīvojusi joprojām neizskaidrojamas veselības problēmas, par kurām viņa pastāstījusi žurnālam "Privātā Dzīve".

Kā atklāj Rancāne, gada sākumā viņa sajuta jocīgu tirpoņu pirkstos, pēc tam plaukstā, bet vēlāk - visā rokā.

Jocīgo sajūtu viņa norakstīja uz stresu, jo pagājušais gads "Tautumeitām" bija ļoti darbīgs. Taču 1. februārī, kad grupa kāpa uz "Muzikālās bankas" fināla koncerta skatuves, Asnate bija slimnīcā. 

Viņai tika veikta magnētiskā rezonanse, kas uzrādīja aizdomas par multiplo sklerozi. 

"Izrādās, manās muguras smadzenēs redzami iekaisuma perēkļi. Tie ēd nost manas nervu šūnas, kas atbild par ķermeņa jutību un kustībām. Es centos varonīgi klausīties, bet pēc brīža atjēdzos uz kušetes ar ožamo spirtu pie deguna," šausminošajā pieredzē dalās Rancāne. 

Tiesa, diagnozi neapstiprināja, jo vairākas analīzes uzrādīja negatīvu rezultātu: "Paldies Dievam! Taču tā ir liela mācība – būt stiprai ir bīstami. Mēs pat neapzināmies, cik ļoti ar savu gribasspēku, mērķtiecību, varonīgumu un darbaspējām varam sev nodarīt pāri."

Vaicāta, vai sapratusi slimības cēloni, viņa nosaka: "Izskaidrojums tam ir tikai aptuvens – hroniska stresa un noguruma sekas."

Atgādinām, ka grupa "Tautumeitas" plašāku atpazīstamību ieguva šova "X Faktors" pirmajā sezonā. 

2018. gadā grupas albums ar tādu pašu nosaukumu ieguva 1. vietu TVNET gada albumu topā

Foto: ieskats grupas "Tautumeitas" pērnā gada koncertturnejā

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu