Samanta Tīna skaidro, kāpēc nav gatava ģimenes pieaugumam (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Dīvānkoncerts - Samanta Tīna
Foto: Dīvānkoncerts - Samanta Tīna Foto: Jānis Škapars/TVNET

Dziedātāja Samanta Tīna, kura nesen nosvinējusi dzimšanas dienu, STV Pirmā! realitātes šovā "Slavenības. Bez filtra" atklāj kādu jautājumu, kuru no apkārtējiem savās jubilejās dzird arvien biežāk un kurš pazīstams tik daudzām sievietēm – proti, vai tad jau nav tā kā laiks domāt par bērniem?

Tiesa, Samantai pēc atbildes ilgi kabatā nav jāmeklē. “Es gribētu teikt, nu domājiet katrs pats par sevi! Es gribu, lai maniem bērniem ir viss tas, kas man manā bērnībā, iespējams, nebija, es gribu saviem bērniem laiku veltīt maksimāli. Negribu bērnu laist pasaulē un pati kaut kur skriet, kaut kur atkal rauties vai nogrūst viņu auklēm. Es gribu maksimāli būt ar savu bērnu kopā. Vismaz to bērnību, kad viņam ir mamma, tētis un nedalīta uzmanība,” saka Samanta.

Tāpat dziedātāja neslēpj, ka vēlas bērnam nodrošināt visu, kas viņam nepieciešams, tostarp iespēju dzīvot ģimenes mājā. “Es gribu kādas lietas izdarīt un sasniegt, paveikt, lai man bērnam ir laiks. Es negribu, ka viņš daļu bērnības saista tikai ar aukli un faktu, ka mamma visu laiku strādāja,” savus mērķus un apsvērumus atklāj viņa.

Samanta neslēpj, ka, visticamāk, jutīs, kad būs pienācis īstais brīdis bērniņam. Taču, jautāta, vai fanus šogad varētu iepriecināt ziņa par kāzu zvaniem, Samanta kā allaž ir humora pilna, sakot: "Iespējams, es kaut ko vēl nezinu, bet man kalendārā šāds datums šogad nav ierakstīts."

Video: Samanta Tīna raidījumā "Slavenības bez filtra"

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu