Astrologs Pāvels Globa atklāj Zodiaka pārstāvjus, kuri maiju pavadīs pārticībā (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Pāvels Globa. Ilustratīvs attēls.
Pāvels Globa. Ilustratīvs attēls. Foto: vk.com/globainstitut

Šajos grūtajos laikos daudziem ir pamatots uztraukums par savu finanšu stāvokli. Astrologs Pāvels Globa apgalvo, ka dažiem Zodiaka pārstāvjiem tuvākā mēneša laikā nevajadzētu ļauties stresam - viss būs kārtībā, vēsta portāls "Postimees".

Zvaigžņu tulks apgalvo, ka Dvīņu zīmes pārstāvjiem šajā laikā nāksies risināt vairumu problēmu, taču maijā šī rosība nesīs ievērojamus finanšu labumus. Maijā atmaksāsies iepriekšējie ieguldījumi gan naudas, gan darba ziņā. Papildus tam, zem šī zvaigznāja dzimušajiem būs iespēja noslēgt vairākus projektus un izmēģināt savus spēkus jaunā jomā - to jāņem vērā un jārīkojas pašpārliecināti!

Maijs būs naudas makam pateicīgs arī Vēža zīmē dzimušajiem, tiesa, Globa brīdina, ka viņiem būs rūpīgi jāizvērtē, kur viņi iegulda savu enerģiju. Astrologs šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem iesaka vairāk domāt par ilgtermiņa ieguvumiem un nelaist garām izdevīgus piedāvājumus - pavisam iespējams, ka krīzes laikā šie cilvēki iegūs pat jaunus ienākumu avotus.

Nākamais mēnesis būs neticami veiksmīgs Jaunavas zīmes pārstāvjiem - viņu dzīvē finanšu veiksme ienāks negaidīti, taču ar fantastisku ietekmi. Pavisam iespējams, ka nauda zem šī zvaigznāja dzimušo dzīvē galvenokārt plūdīs ne no viņu pamata darba vietas. Astrologs iesaka nebaidīties eksperimentēt un nepretoties jaunām draudzībām - tās uzlādēs ar jaunu, pozitīvu enerģiju, kas būs nepieciešama turpmākajā laikā! galvenais - neatsacīties no palīdzīgas rokas, kad tā tiek sniegta.

Ūdensvīra zīmes pārstāvjiem Pāvels Globa iesaka šajā periodā rūpīgi izvērtēt savas prioritātes - kad būs skaidrs auglīgākais darbības virziens, mērķtiecīgs darbs nesīs labus augļus. Tad, kad Ūdensvīri būs tikuši galā ar tekošajām vajadzībām, ir vērts neatslābt un pieņemt arī negaidītos piedāvājumus no malas - tie var radīt ienākumus, kuri palīdzēs ne tikai krīzes laikā, bet arī pēc tās.
Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu