"Mēs esam mākslinieki, mums nav ofisa, kur strādāt." Sociālo tīklu lietotāji nosoda pašmāju slavenības par distancēšanās neievērošanu (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Latvijā noteikti stingri distancēšanās ierobežojumi, kas liedz kopā pulcēties draugiem un radiem, kuri nedzīvo kopā, taču sociālo tīklu lietotāji novērojuši, ka influenceri ne vien neievēro valstī noteiktos drošības pasākumus, bet lielās ar to savos sociālo tīklu profilos, ziņo TV3 raidījums "Bez Tabu".

"Mūsu vietējās slavenības Kašers un Samanta Tīna ļoti jauki pavada laiku, lai gan Latvijā izsludināts ārkārtas stāvoklis. Laikam uz slavenībām tas neattiecas," rakstīja Ričards.

Mākslinieks Kašers nenoliedz, ka no sekotājiem saņēmis vēstules, kuri aizrādījuši par noteikumu neievērošanu.

"Mēs šiem cilvēkiem atbildam vien to, ka uztraukumam nav pamata. Mums ar Samantu Tīnu ir kopīgs bizness. Cilvēkiem ir tā izpratne, ka tu strādā tikai tad, ja esi ofisā. Mums tāda nav. Mēs esam mākslinieki, mums nav ofisa, kur strādāt, tāpēc mēs esam izīrējuši māju ārpus Rīgas pie jūras, kur mums nav saskarsme ar nevienu citu cilvēku," viņš pastāstīja.

Kašers atzīst, ka ir forši, ka cilvēki seko līdzi norādījumiem un aizrāda, tomēr viņš iesaka visiem vairāk skatīties uz sevi. 

Tāpat cilvēku redzeslokā nonācis Regnārs Mariņins, kurš ir "Instagram" konta "RigaNights" īpašnieks, kam ir 38 tūkstoši sekotāju.

"Cilvēkiem, kuriem ir liels draugu un sekotāju pulks, tā saucamajiem viedokļu līderiem, ir jābūt vēl atbildīgākiem un jārāda labs piemērs. Ja mēs redzam, ka kāda sabiedrībā zināma persona klaji ignorē ierobežojumus, protams, palielinās risks, ka tos ignorēs arī citi," pastāstīja Rīgas pašvaldības policijas pārstāvis Toms Sadovskis.

Sadovskis atklāj, ka likumsargi jau iepriekš saņēmuši informāciju par populāriem "Instagram" lietotājiem, kuri pārkāpuši distancēšanās noteikumus, policija aicina arī turpmāk par to ziņot policijas mobilajā lietotnē vai zvanot pa numuru 110.

Video: "Bez Tabu" sižets

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu