Ziemeļkorejas līdera veselības stāvoklis joprojām netiek atklāts (5)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Ziemeļkoreja turpina klusēt par līdera Kima Čenuna veselības stāvokli, kas, saskaņā ar ASV mediju ziņoto, ievērojami pasliktinājies.

ASV mediji otrdien, 21. aprīlī, vēstīja, ka Kimam šomēnes veikta kardiovaskulārās sistēmas procedūra, pēc kuras viņš vēl nav atlabis.

Dienvidkorejas prezidenta birojs nevarēja apstiprināt ASV mediju ziņoto un norādīja, ka nekas neliecina, ka Kimam radušās nopietnas veselības problēmas.

ASV telekanāls CNN, atsaucoties uz avotu izlūkdienestos, vēstīja, ka Kima veselībai radušies nopietni draudi pēc nesen veiktas operācijas.

Dienvidkorejā bāzētais izdevums "Daily NK", kas veltīts Ziemeļkorejas tematikai, ziņoja, ka Kimam 12. aprīlī veikta kardiovaskulārās sistēmas procedūra.

Tā veikta Kima "pārmērīgās smēķēšanas, aptaukošanās un pārstrādāšanās dēļ", norādīja izdevums, piebilstot, ka pašreiz Kims saņem aprūpi villā Hjansanas apgabalā.

ASV prezidents Donalds Tramps sacīja, ka nezina, vai mediju ziņotais par Kimu ir patiesība, bet novēlēja Ziemeļkorejas līderim labu veselību, piebilstot, ka viņiem ir ļoti labas attiecības.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu