Sipeniece atklāti stāsta par ikdienas rutīnu pašizolācijā (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Trešdien, 22. aprīlī, pie STV Pirmā! skatītājiem nonāks TV personības Dagmāras Legantes-Celmiņas jaunais raidījums sievietēm "Kā tev iet?", kura pirmā viešņa būs humoriste Baiba Sipeniece-Gavare.

Sarunā Sipeniece sniegs ne tikai vērtīgus ieteikumus, kā ģimenes lokā pārdzīvot pašizolāciju, bet arī atklās amizantākos savas dzīves notikumus. 

Viņa pastāstīs, ka pēc atgriešanās no Austrijas ievērojusi ļoti striktu pašizolēšanos un savu dzīvesvietu nav atstājusi visas 14 dienas.  Pirmās divas dienas viņa jutusies nedaudz ierobežota, bet pēcāk ģimene jau izstrādājusi savu dienaskārtību.

Ik rītu plkst. 8:00 Baiba jau bija pamodusies un saģērbusies sporta tērpā, lai veltītu laiku fiziskām aktivitātēm, kā arī dienas laikā lasījusi vai klausījusies audiogrāmatas.

Tāpat, lai atvieglotu ikdienu, ģimene sarunājusi, ka maltītes ieturēs noteiktos laikos, vakaros veltījuši laiku kopīgām galda spēlēm un brīdī, kad otrs juties neomā, palutinājuši, piemēram, ar masāžu. "Mēs tādi labestīgāki viens pret otru kļuvām," jaunajā raidījuma saka Baiba Sipeniece-Gavare.

Video: Baiba Sipeniece-Gavare 

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu