Dzērājšoferis Balvos izraisa avāriju un aizbēg. Policijai stāsta, ka viņa auto nozagts

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Alkometrs; ilustratīvs foto.
Alkometrs; ilustratīvs foto. Foto: Edijs Pālens / LETA

Aizvadītajā nedēļas nogalē Balvos kāds iereibis autovadītājs izraisījis avāriju, pametis savu auto un vēlāk likumsargiem paziņojis, ka transportlīdzeklis viņam nozagts, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes pārstāve Lāsma Kursīte.

Viņa klāstīja, ka 1994.gadā dzimušais vīrietis 19.aprīļa naktī pēc alkohola lietošanas sēdās pie auto stūres, iebrauca kāda privātīpašuma teritorijā, bojājot žogu un apstādījumus. Taču tas viņu neapturēja, un, turpinot ceļu, vīrietis izraisīja ceļu satiksmes negadījumu, bojājot ceļa zīmes un ceļa aizsargbarjeras. Pēc uzbraukšanas šķēršļiem transportlīdzekļa vadītājs atstāja transportlīdzekli un pameta notikuma vietu.

Ar mērķi maldināt policijas darbiniekus vīrietis ziņoja policijai, ka viņa transportlīdzeklis "Nissan X Trail" ir nozagts, taču brīdī, kad likumsargi ieradās pie vīrieša dzīvesvietā, pārkāpējs atzinās izdarītajos pārkāpumos.

Personai veikta alkohola koncentrācijas pārbaude, kura uzrādīja, ka vīrietis ir vadījis transportlīdzekli, būdams alkohola reibumā. Viņa izelpā konstatētas 1,7 promiles.

Vīrietim noformēti vairāki administratīvo pārkāpumu protokoli.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu