Seriāla "Mana mīļā aukle" zvaigzne Zavorotņuka beidzot izrakstīta no slimnīcas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Krievijas mediji ziņo, ka seriāla "Mana mīļā aukle" zvaigzne Anastasija Zavorotņuka ir atgriezusies mājās pēc ilglaicīgas atrašanās slimnīcā. Tāpat ir oficiāli apstiprināta arī aktrises diagnoze.

Kā vēsta Krievijas mediji slavenā aktrise pēc ilgi pavadīta laika slimnīcā ir atgriezusies mājās. Ģimenei pietuvināta persona, Zavorotņukas vīra Pjotra Černišova draugs atklājis plašāku informāciju par aktrises stāvokli.

"Pjotrs man izstāstīja, ka Anastasija ir mājās, kopā ar viņu. Un viņa jūtas labi. Mediķi ir piekrituši viņu izlaist no slimnīcas. Ārsti nolēma, ka viņa ir spējīga iztikt bez diennakts aprūpes," medijiem atklājis Zavorotņukas ģimenes draugs.

Tāpat ģimenei pietuvinātā persona arī atklāja, ka aktrise pati spējot komunicēt, kā arī pārvietoties, tiesa, esot fiziski ļoti novājējusi.

Komentārus medijiem sniedza ārsts, kurš gan vēlējās palikt anonīms: "Es neesmu Zavorotņukas ārstējošais ārsts, bet mani kolēģi dalījās ar informāciju par savu zvaigžņoto pacienti. Viņu pavisam nesen izlaida no slimnīcas."

Tāpat minētais ārsts apstiprināja, ka aktrisei patiesi ir bijis smadzeņu audzējs. Tiesa, tas nav bijis nāvējošs. Mediķis uzskata, ka ar laiku Zavorotņuka atlabs un pat varēs atsākt strādāt.

Aizvadītā gada augustā medijus pāršalca vēsts, ka Zavorotņuka kritiskā stāvoklī ir nogādāta slimnīcā. Aktrise pat nonāca komā, no kuras modās septembra vidū.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu